دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پیش‌بین:

توسعه آموزش مهارتی نیازمند سرمایه گذاری دولت و مجلس است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: دولت و مجلس برای توسعه آموزش مهارتی سرمایه گذاری کنند.
کد خبر : 331116
1543832802-photo-2018-12-03-09-56-48.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی، سیداحمدرضا پیش‌بین در مراسم تجلیل از روسای مراکز آموزش علمی کاربردی با اشاره به آمار بالای بیکاری در کشور اظهار کرد:  بعد از آمریکا و روسیه سومین کشوری هستیم که در تولید مدرک دانشگاهی پیشرو هستیم و طی سالیان اخیر دانشگاه‌ها مدارک زیادی را بدون مهارت آموزی به دانشجویان اعطا کرده‌اند.


 معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، با اشاره به وضعیت مدرک‌گرایی در کشور ادامه داد: آمارها نشان می‌دهد که در مقطع phd بیش از 1000 نفر در کشور بیکار هستند و به همین خاطر باید توجه داشته باشیم که در کنار اعطای مدرک به دانشجویان، آموزش‌های مهارتی و مورد نیاز بازار کار را نیز به آنها تعلیم داده شود.


وی افزود: خوشبختانه دانشگاه جامع علمی کاربردی از همان ابتدا در وادی آموزش مهارت کارآمد حرکت کرده است هرچند که تا وضعیت ایده‌آل فاصله زیادی داریم.


 معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تأکید بر اینکه در سال‌های اخیر بحث کیفیت گرایی و مأموریت گرایی مراکز علمی کاربردی را در دستور کار قرار داده‌ایم، یادآور شد در این راستا مدرسان دانشگاه پالایش شدند و امیدواریم با مشارکت مدرسان و دانشجویان بتوانیم دانشگاهی پاسخگو و مهارتی داشته باشیم.


وی بیان کرد: به دنبال اخذ مجوز گسترش برای مراکز علمی کاربردی سراسر کشور هستیم.


دکتر پیش‌بین با بیان اینکه فارغ‌التحصیلی و دانش‌آموختگی آغاز راهی دیگر است گفت: در قسم‌نامه‌ای که فارغ‌التحصیلان قرائت می‌کنند، تعهد می‌دهند که کارهای بزرگ برای کشور انجام خواهند داد و در مسیری حرکت می‌کنند که اخلاق را سرلوحه کار خود قرار می‌دهند و اهمیت این سوگندنامه برای این است که یادآوری کند اگر ما علم داشته باشیم و از آن خلق ثروت کنیم اما اخلاق‌مداری را بجا نیاوریم، کاری بیهوده را انجام داده‌ایم.


وی خطاب به دولت و مجلس اظهار کرد: نیاز است که اقتصاد آموزشی را در نظام آموزشی مدنظر قرار دهیم؛ اینکه هزینه تحصیل از صفر تا صد تحصیل رایگان باشد اما مهارتی به دانشجویان آموزش داده نشود، شیوه‌ای اشتباه است.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان یادآور شد: دولت و مجلس در قبال آموزش مهارتی حداقل وظیفه‌ای که دارد این است که برای توسعه مهارت‌ها سرمایه‌گذاری کند تا با ایجاد اشتغال در این راه بسیاری از مشکلات کشور مرتفع شوند.


وی با اشاره به حمایت دانشگاه از دانشجویان کارآفرین و دارای ایده اظهار کرد: به دانش‌آموختگانی که بتوانند در زمینه تخصص مهارت خود شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کنند، از طرف دانشگاه و معاونت رئیس‌جمهور تسهیلات 100 میلیون تومانی کم‌بهره اعطا می‌شود.


پیش‌بین افزود: در سالجاری در راستای رفع نیازهای بازار کار کشور 9 مرکز آموزشی علمی کاربردی به مراکز علمی کاربردی کشور اضافه شده است.


انتهای پیام/4040


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب