رئیس سازمان بسیج اساتید در ادامه گفت: در دوران پهلوی استفاده از نفت و درآمد آن بهعنوان یک خط مشی اساسی بود اما با ظهور انقلاب اسلامی تمرکز از نفت برداشته شد چرا که اقتصاد نفتی مردم را از اداره امور محروم میکند و موجب میشود تا رانت بیشتر شود.
وی با اشاره به منطقه استراتژیک ایران گفت: ایران در منطقهای قرار دارد که 50 درصد نفت جهان از این منطقه صادر میشود و وجود تنگه هرمز نیز در این منطقه باعث شده که برای کشورهایی نظیر آمریکا مهم شود. درحالیکه اگر انقلاب اسلامی در کشور دیگری بهجز ایران اتفاق میافتاد تا این حد برای آمریکا اهمیت نداشت. انقلاب دینی و موقعیت ژئوپلتیک وضعیتی را رقم زده که باید برای گره نخوردن انقلاب با نفت برنامهریزی کرد.
زارعی اضافه کرد: زمان اصلاح یک منبع عظیم ملی بهنام نفت و سایر منابع به نفع آیندگان فرا رسیده و این عزم ملی دولت را میطلبد چرا که اگر دارالایمان ایران به دارالفنون تبدیل نشود، انقلاب اسلامی نمیتواند دستاوردهای مناسبی پیدا کند.
رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به اقتصاد دانشبنیان گفت: برای تحقق اقتصاد مبتنی بر دانش و دانش درونزا نگاهی در سازمان بسیج اساتید شکل گرفته تا به دانشگاه اجتماعی دست پیدا کنیم. بههمینمنظور ایدهها از درون معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به 720 کانون بسیج اساتید ابلاغ میشود تا به یک گفتمان غالب در اینخصوص برسیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بسیج اساتید اندیشکدههای راهبردی مسئلهمحور دارد که مورد توجه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری قرار گرفته و ما بهدنبال روایتگری فتوحات جهان علم و فناوری هستیم.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/