افزایش راندمان مهمترین رویکرد شرکت ملی حفاری ایران
به گزارش گروه نفت و انرژی خبرگزاری آنا از شرکت ملی نفت ایران، سیدعبدالله موسوی در بازدید از دستگاه حفاری 94 فتح در جمع کارکنان عملیاتی به مهمترین رویکردهای شرکت ملی حفاری ایران اشاره کرد و گفت: افزایش راندمان، رشد تزایدی متراژ و تعمیرات اساسی دستگاهها و تجهیزات حفاری مهمترین رویکرد این سازمان است.
وی افزود: تلاشگران عرصه صنعت حفاری در این شرکت عزم و اراده غالب برای ایجاد تحول درروند فعالیتهای عملیاتی، فنی، تخصصی و پشتیبانی را برای پیشبرد اهداف کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت شرکت دارند.
وی با اشاره به توانمندیهای شرکت ازنظر تخصص و تعهد نیروهای انسانی بهعنوان ارزشمندترین سرمایه سازمان، برخورداری از دانش فنی و بهرهگیری از 73 دکل خشکی و دریایی، اظهار کرد: باوجوداین بنیه میتوان اذعان داشت که این شرکت میتواند علاوه بر تقویت جایگاه خود در داخل، در بعد منطقهای نیز درزمینهٔ صدور خدمات در بخشهای عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی و مهندسی نقش برجستهای در حوزه کشورهای خلیجفارس در تعامل با شرکتهای بزرگ خارجی داشته باشد.
موسوی از عنصر مهندسی، رعایت استانداردها و کنترل و نظارت بهعنوان شاخصهای اصلی راهبری یادکرد و گفت: کارهای اجرایی باید بر مبنای اصول مهندسی و بر اساس پروتکل الزامات کار با تائید HSE و بازرسی انجام شود تا برآیند آن درروند افزایش راندمان در بخشهای مختلف تأثیرگذار و ملموس باشد.
رئیس هیاتمدیره شرکت ملی حفاری ایران، بهبود مستمر و استمرار بهبود را در ارائه خدمات و برنامههای پیش رو مورد تأکید قرارداد و افزود: مدیران و مسئولان شرکت در ردههای مختلف باید تلاش خود را در جهت فرهنگسازی، بالا بردن سطح آموزشها و روزآمدی علوم تخصصی و بهروز کردن تجهیزات و ابزارآلات معطوف کنند و در این راستا همکاری با مراکز علمی و پژوهشی، شرکتهای دانشبنیان و استفاده از تجربیات و پیشنهادها همکاران اثرگذار خواهد بود.
وی دیگربار بر اهتمام به رعایت الزامات و ضوابط تبیین شده صنعت نفت در موضوع ایمنی، بهداشت و محیطزیست (HSE) تأکید کرد و گفت: بروز حوادث با توجه به ریسک بالای کار در صنعت حفاری اجتنابناپذیر است، اما با رعایت دستورالعملها، دقت و بکار گیری قوانین تعریفشده دستوری در بخشهای عملیاتی، اجرایی، فنی، درونچاهی و جابجایی تجهیزات در به صفر رساندن حوادث و یا کاهش ضریب آن و پیشگیری از وقوع حادثه بسیار بااهمیت است.
موسوی با اشاره به عمر دستگاهها و تجهیزات و کار مستمر دکلها گفت: به جهت جلوگیری از وقفههای احتمالی ناشی از اشکالات و معایب فنی و عملیاتی، توجه بیشازپیش به تعمیرات اساسی و دورهای (اورهال) دستگاههای حفاری و تجهیزات خدمات فنی باید در ردیف اهم سرفصل کارها قرار گیرد تا شرکت بتواند سهم خود را در بازار کار داخلی ارتقاء بخشد و در ورود به بازارهای خارجی استانداردهای لازم را در اختیار داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران بازنگری در ساختار سازمانی باهدف چابک سازی سازمان و استفاده بهینه از داشتهها و برگزاری دورههای آموزشی برای تمامی کارکنان برحسب تعاریف شغلی و رشتههای تخصصی را مهم توصیف کرد و افزود: باید از کارها و تصمیمات احساسی اجتناب و کاربر مبنای اصول مهندسی پیگیری شود.
وی توجه به نیروی انسانی، تأمین نیازها، رضایتمندی کارکنان و تلاش در جهت ارائه خدمات بهتر رفاهی، فرهنگی و ورزشی همسو با ایجاد زمینههای انگیزشی را در جهت افزایش بهرهوری و شتاب بخشی در فرآیند کارها و ارائه کار کیفی، مؤثر قلمداد کرد.
در بازدید از دستگاه حفاری سنگین 94 فتح در موقعیت منطقه صنعتی اهواز (کریت کمپ) که مدیران عملیات حفاری خشکی یک، سه ، چهار و دریا، روسای مناطق و شماری از مسئولان بخشهای ستادی و کارکنان دستگاه حضور داشتند، حمیدرضا خوشایند قائممقام مدیرعامل و محمد آل خمیس سرپرست معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری گزارشی از حوزه عملیات شرکت ارائه کردند.
همچنین علی میرزاده؛ رئیس دستگاه 94 فتح نیز ضمن ارائه گزارشی گفت: این دستگاه که از شمار جدیدترین دکلهای حفاری ملکی شرکت ملی حفاری است هماکنون در حال حفر یک حلقه چاه توسعهای در مخزن میدان نفتی اهواز است.
انتهای پیام/4094/
انتهای پیام/