مدیریت دانشگاه عامل تعیینکننده کیفیت غذای دانشجویی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خانه ملت، سید حمایت میرزاده درباره کیفیت غذای دانشجویان، گفت: در دانشگاههای مختلف کیفیت غذای دانشجویی متفاوت است و این موضوع تحت تاثیر مدیریت و امور دانشجویی و درآمد دانشگاههاست.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی دانشگاهها علیرغم درآمد پایین خدمات و غذای باکیفیت در اختیار دانشجو قرار میدهند، افزود: برخی دانشگاهها نیز درآمد بالایی دارند اما غذای بیکیفیت به دانشجو میدهند.
افزایش قیمت مواد اولیه غذایی مسئولان دانشگاهی را برای تهیه غذای سالم با مشکل مواجه کرده است
وی بیان کرد: با افزایش قیمت مواد اولیه غذایی مسئولان دانشگاهی برای تهیه غذای سالم با مشکل روبهرو شدهاند اما با این اوضاع بسیاری از دانشگاهها غذای باکیفیت در اختیار دانشجو قرار میدهند.
این نماینده مردم در مجلس دهم مجلس با بیان اینکه مدیریت دانشگاهها نقش به سزایی در ارتقا کیفیت غذای دانشجویی دارند، اظهار کرد: زمانی که مدیر یا مسئول امور رفاهی دانشگاهها حتی یکبار در سلف دانشجویی حاضر نشده و از کیفیت غذای دانشجو آگاه نیست یا بهصورت سرزده از خوابگاه بازدید نکرده چگونه شرایط زندگی دانشجو در خوابگاه را میداند.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس خاطرنشان کرد: برخی از مدیران دانشگاهها بر سلف دانشجویی نظارت مستمر دارند تا از ارائه غذای باکیفیت اطمینان حاصل کنند این اقدام از حیفومیل مواد غذایی نیز جلوگیری میکند؛ مواد غذایی که در برخی سلفها هدر میرود بسیار است.
وی با بیان اینکه میتوان با جلوگیری از حیفومیل مواد غذایی به کیفیت غذاها افزود، عنوان کرد: قرادادی که با پیمانکاران برای تهیه غذا منعقد میشود همچنین توانایی آشپز در کیفیت غذاها بسیار اثرگذار است.
میرزاده با بیان اینکه بیش از افزایش قیمت مواد اولیه بیتوجهی مدیران در کاهش کیفیت غذای دانشجویان نقش داشت، ادامه داد: مسئولان امور دانشجویی باید وضعیت خوابگاهها و سلفهای دانشجویی را مستمر بازدید کرده و به آن رسیدگی کنند.
صنعتیسازی آشپزخانه دانشگاهها یکی از راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت
وی صنعتیسازی آشپزخانه دانشگاهها را یکی از راهکارهای لازم برای ارتقا کیفیت دانست و اذعان کرد: با صنعتی شدن تهیه غذا میتوان از یکسو نظر دانشجویان را تأمین کرد و از سوی دیگر از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: با نظارت و دقت مدیران بر عملکرد آشپزخانهها میتوان کیفیت غذای دانشجویان را تا حدودی زیادی افزایش دهد.
انتهای پیام/4060
انتهای پیام/