شرایط جدید برای انتقال پول از اول آذر/ جبران خسارت بر عهده بانکهاست
به گزارش خبرنگار حوزه بانک گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، اگر بانکی زیرساخت رمزهای پویا در سامانههای خود را پیادهسازی نکرده باشد و دارندگان کارت به دلیل نبود این زیرساخت متحمل ضرر شوند، جبران این خسارت بر عهده بانک و موسسه اعتباری مذکور است.
رمز دوم ایستا بهصورت sms برای مشتری ارسال میشود که این باعث میشود حتی اگر کسی رمز دوم کارت و cvv2 شما را داشته باشد نتواند از کارت شما برداشت کند.
درصورتیکه بانک شما رمز دوم ایستا نداشته باشد و بهصورت فیشینگ یا هر مدل دیگری از حساب شما پولی برداشت بشود، بانک باید خسارت شما یعنی میزان پولی که از حسابتان برداشتشده است را به شما پرداخت کند.
طبق بخشنامهای که اول شهریورماه به بانکها ابلاغشده بود بانکها فقط میتوانند تا اول خردادماه از رمز ایستا استفاده کنند پس از آن هیچ بانکی اجازه صدور رمز ایستا نخواهد داشت. این اقدام بانک مرکزی بهمنظور افزایش سطح ایمنی کارتهای بانکی و با همکاری کاشف صورت گرفته است. طبق مصوبه تنظیمشده از سوی بانک مرکزی و کاشف رمز اول حداقل باید چهار کاراکتر و رمز دوم پویا حداقل باید هفت کاراکتر داشته باشد.
بیشتر بخوانید
رمز ایستا رمزی است که یکبار از سوی دارنده کارت تعیین میشود و تا تغییر آن از سوی دارنده کارت ثابت است و برای تمامی تراکنشها از آن استفاده میکند. رمز یکبارمصرف یا پویا، رمزی است که با درخواست کاربر برای انجام هر تراکنش بانکی توسط بانک تغییر و برای دارنده کارت از طریق ابزارهای نرمافزاری یا سختافزاری ارسال میشود.
انتهای پیام/4092/
انتهای پیام/