دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آبان 1397 - 15:15
در نامه‌ای مطرح شد؛

داشتن شورای صنفی، مهمترین مطالبه دانشجویان خوابگاه طرشت2

جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با ارسال نامه‌ای اعلام کردند: تفسیر سلیقه‌ای آیین‌نامه، موجب تشکیل نشدن شورای صنفی بزرگ‌ترین خوابگاه دانشگاه شریف شده است.
کد خبر : 327806

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، 303 نفر از دانشجویان خوابگاه طرشت 2 دانشگاه صنعتی شریف نسبت به آنچه تخلف آشکار در احراز صلاحیت کاندیداهای شورای صنفی این دانشگاه عنوان کرده‌اند، با ارسال نامه‌ای سرگشاده به رئیس دانشگاه اعتراض خود را اعلام کردند.


در بخشی از این نامه خطاب به فتوحی آمده است: به استحضار می‌رساند در فرآیند احراز صلاحیت تعداد زیادی از دختران برای حضور در شورای صنفی خوابگاه طرشت ۲ تخلف آشکاری صورت گرفته است و به علت دریافت تذکر کتبی برای تأخیر در ورود به خوابگاه از حضور ایشان در انتخابات ممانعت شده است. باید گفت بر اساس متن صریح شیوه‌نامه و آیین‌نامه شوراهای صنفی موارد مشخصی برای رد صلاحیت وجود دارد و یکی از آن موارد داشتن حکم قطعی در کمیته انضباطی است. بدیهی است تذکر کتبی حکم قطعی کمیته انضباطی محسوب نمی‌شود از سوی دیگر، بنا به توضیح مسئولان امر، تأخیر در ورود به خوابگاه به‌منزله رعایت نکردن شئون اخلاقی و دانشجویی تفسیر شده است که نادرستی این بهانه بر هر فرد منصفی آشکار است. لازم به توضیح است پروسه تذکر شفاهی و کتبی برای تأخیر در ورود دختران به خوابگاه دارای اشکالات اجرایی فراوان است و حتی گاهی به سلیقه مسئولان خوابگاه ارتباط می‌یابد.


در ادامه این نامه اشاره شده است: ریاست محترم، در خوابگاه طرشت ۲ مشکلات صنفی متعددی وجود دارد که تنها راه‌حل آن داشتن یک شورای صنفی قوی و پیگیر است. متأسفانه ،علی‌رغم همت دختران و معرفی تعداد مناسبی کاندیدا، چشم‌پوشی از اراده ایشان و تفسیر سلیقه‌ای سطور آیین‌نامه و شیوه‌نامه موجب تشکیل نشدن شورای صنفی بزرگ‌ترین خوابگاه دختران شریف شده است.


دانشجویان خوابگاه طرشت در پایان نامه خود عنوان کردند: این جانبان مراتب اعتراض خود را از راه‌های مختلف به مسئولان امر رسانده‌اند اما توضیحات اعضای کمیته نظارت بر انتخابات (فاطمی‌زاده، معاونت دانشجویی و «سیه‌بازی»، مدیریت امور دانشجویی) را قانع‌کننده نیافتند. خواهشمند است شخصاً به این درخواست جمعی دانشجویان رسیدگی فرمایید. بدیهی است چنانچه این اقدام نیز کارساز نباشد، دانشجویان مطالبه خود را از سایر روش‌های مدنی پیگیری خواهند کرد.


گفتنی است ۳۰۳ امضا دانشجویان به پیوست نامه ارسال شده است.


انتهای پیام/4108/4107/پ
 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب