دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آبان 1397 - 21:40

نشست خبری تحلیلی بررسی ///////////

///////////////////
کد خبر : 327642

مدیرفنی پیام‌رسان سروش در نشست خبری تحلیلی بررسی علت‌های عدم مهاجرت مردم از پیام‌رسان‌های خارجی بیان کرد: پیام‌رسان سروش از نظر فنی توان میزبانی از کاربران داخلی و خارجی را دارد اما جوسازی برخی از رسانه‌های خارجی در کاهش اعضای این پیام‌رسان تأثیرگذار بود.


وی در ادامه اشاره کرد: برخلاف بعضی از اخبار منتشر شده، هاتگرام امکان جدا شدن از بسترهای تلگرام را در کوتاه‌مدت ندارد.


عیسی‌زاده اعلام کرد: تأمین زیرساخت‌های سخت‌افزاری در توان پیام‌رسان‌های داخلی نیست و در این مورد وزارت ارتباطات باید زیرساخت‌های مورد نیاز را فراهم کند. دراین‌صورت پیام‌رسان‌های داخلی امکان پرداختن به امکانات فنی و سهولت استفاده کاربران را خواهند داشت.


مدیر فنی پیام‌رسان سروش در بخش دیگری از سخنان خود تشریح کرد: تشکیل نهادهای موازی سبب ایجاد مشکلات بیشتر برای پیام‌رسان‌های داخلی می‌شود. انجام بعضی از اقدامات سلبی نه‌تنها به پیام‌رسان‌های داخلی کمک نمی‌کند بلکه باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به این پیام‌رسان‌ها می‌شود.


در ادامه این نشست مدیرعامل پیام‌رسان تیسفون ابراز کرد: در ساماندهی فضای مجازی، عزم ملی وجود ندارد و شاهد برخوردهای سلیقه‌ای و موقت در حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی هستیم.


مهدی داوری در ادامه اشاره کرد: تعریف مشخصی از پیام‌رسان‌های داخلی وجود ندارد و تعدادی از شرکت‌ها از این خلأ قانونی استفاده کرده و به اسم پیام‌رسان داخلی اما با استفاده از قالب پیام‌رسان‌های خارجی فعالیت می‌کنند.


وی همچنین توضیح داد: تاکنون هیچ مسئول دولتی از پیام‌رسان تیسفون بازدید نکرده ارزیابی مرکز ملی فضای مجازی دارای اشکالات فراوانی است.


محسن غفاری مدیرعامل پیام‌رسان ایتا نیز در این نشست نسبت به عملکرد مرکز ملی فضای مجازی انتقاد کرده و گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌بایست نقش بیشتری در نظارت بر فعالیت‌های این مرکز ایفا کند.


وی همچنین با تأیید نظر مدیرعامل تیسفون عنوان کرد: درباره مراحل انتخاب دو پیام‌رسان برای حمایت‌های ویژه، اشکالاتی وجود دارد چراکه کارشناسان این مرکز از امکانات فنی پیام‌رسان ایتا بازدید نکرده‌اند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب