کتابهای هفتمین پویش مطالعاتی روشنا معرفی شدند
به گزارش حوزه فرهنگی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، کتاب طنز «تاریخ مستطاب آمریکا» نوشته محمدصادق کوشکی و کتاب کودک «بچرخ تا بچرخیم» اثر محمد سرشار بهعنوان کتاب هفتمین دوره «پویش مطالعاتی روشنا» معرفی شدند. کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» اثری تاریخی است که سعی دارد با زبان طنز تاریخ آمریکا را روایت کند. همچنین کتاب «بچرخ تا بچرخیم» که ویژه کودک و نوجوان نوشتهشده، سعی در انتقال مفهوم اعتمادبهنفس به کودکان را دارد و بهعنوان دو کتاب دور هفتم این پویش انتخاب شده که با کاهش قیمت در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش توزیع کتابهای دور هفتم این پویش از ۲۰ اسفند آغاز خواهد شد و مخاطبان از همان تاریخ میتوانند در این پویش شرکت کنند.
در دوره جدید این پویش بهمانند دوره قبل قرعهکشی بهصورت هفتگی انجام خواهد شد و هر هفته بهقیدقرعه به تعدادی از افرادی که در همان هفته در مسابقه شرکت کردهاند، جایزه اهدا میشود.
تا پیش از آغاز پویش مطالعاتی روشنا، کتابهای «تاریخ مستطاب آمریکا» به همت موسسه «خاکریز ایمان و اندیشه» در 23 هزار جلد و کتاب «بچرخ تا بچرخیم» از نشر «اوج کودک و نوجوان» در یک هزار جلد راهی بازار کتاب شده بود.
کتاب تاریخ مستطاب آمریکا، به قلم محمدصادق کوشکی عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران، به زیور طبع آراسته شده و مازیار بیژنی کاریکاتورهای کتاب را طراحی و اجرا کرده است.
نویسنده، کتاب را در مقدمه اینگونه معرفی میکند: «هدف کتاب، آموزش تاریخ نیست، بلکه روایت آن است! به همین دلیل هرچه در این کتاب میخوانید «مستند» است! یعنی منابع و اسنادش موجود است! هیچ مطلبی بدون سند نیامده! اما راست و دروغش گردن ما نیست! گردن نویسندگان محترم مطالبی است که نشانی آنها در انتهای هر مطلب آمده! آنهایی که حال و حوصله تحقیق دارند به منابع مراجعه کنند و آنهایی که بیحال و حوصلهاند به ما اعتماد کنند!»
کتاب «بچرخ تا بچرخیم» را محمد سرشار نوشته است و رسول آذرگون و حسین صفارزادگان، تصویرسازیهای آن را انجام دادهاند و مرکز اوج کودک و نوجوان هم کتاب را به چاپ رسانده است.
«بچرخ تا بچرخیم» ماجرای رویارویی یک خانواده ایرانی با زورگوییهای آقای سام و پسرانش را روایت میکند و با سادهسازی مفاهیم اقتصاد مقاومتی برای کودکان، آنها را با موضوعاتی مثل تولید داخلی و ساخت وسایل و ابزار بومی، آشنا میکند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/