نیکنام حسینپور در این مراسم گفت: باتوجه به برگزاری هفدهمین جشنواره کتاب و رسانه، این جشنواره در حال تبدیلشدن به درختی تنومند است، خبرنگار باید برای حفظ آن توجه ویژهای داشته باشند تا به ثمر برسد.
وی افزود: کتاب خود یک رسانه و دارای مخاطب زیاد، تکثر پیام فراوان و اثرگذاری است. رسانههای گروهی در کنار همه مزیتها، یکی از ابزارهای موثر در ارزیابی حوزه فرهنگ و رسانه به شمار میآیند.
مدیر عامل موسسه خانه کتاب تصریح کرد: رسانهها به دلیل وسعت و تاثیرگذاری که دارند در شکل نوینی جامعه جهانی را به تسخیر خود در آوردهاند. طوری که برای تثبیت و حفظ وسائل و ارتباط جمعی بر ابزار موثر در رسانه نیاز جدی است.
وی یادآور شد: فرهنگ کتابخوانی از مهمترین موضوعات است که رسانهها میتوانند برای فراگیر شدن آن تلاش دوچندانی انجام دهند. گفتمانسازی رسانهها در عرصه فرهنگ کتابخوانی بسیار مهم است، امروز متأسفانه شاهد قاچاق الکترونیکی کتابخوانی هستیم و این کار در فضای مجازی یک اصالت یافته و اقتصاد نشر را تهدید میکند.
محسن جوادی نیز در این جشنواره گفت: جایگاه و اهمیت کتاب برای همگان روشن است و نیاز به توضیح و تبیین ندارد، زیرا کتاب یکی از مولفههای اصلی زندگی خوب و توسعه خوبزیستن است.
وی افزود: در همه مراحل تألیف، چاپ، نشر و توزیع کتاب اشکالات و مشکلاتی وجود دارد که خبرنگاران و رسانهها، بهترین افرادی هستند که میتوانند در این زمینه فرهنگ سازی کنند و به رفع مشکلات آن بپردازند.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: رسانه اولین جایی است که نویسندگان در آن تجربه میکنند و به رشد میرسند، جشنواره کتاب و رسانه، حلقه مهمی برای اتصال کتاب و رسانه است و سهم رسانهها در ارتقای کیفیت کتاب بسیار مهم است.
انتهای پیام/