دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در واحد علوم و تحقیقات؛

نشست راهکارهای اجرای آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی برگزار شد

نشست هم‌اندیشی شماری از صاحب‌نظران حوزه عفاف و حجاب، به منظور بررسی راهکارهای اجرای آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
کد خبر : 326836
photo_2018-11-18_14-19-59254684454654545.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست هم‌اندیشی شماری از صاحب‌نظران حوزه عفاف و حجاب، به‌منظور بررسی راهکارهای اجرای صحیح آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات و با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، معاون شورای فرهنگی- اجتماعی زنان و خانواده، مسئول بسیج جامعه زنان کشور و همچنین شماری از صاحب‌نظران حوزه عفاف و حجاب تشکیل شد.


در این نشست، روح‌افزا معاون شورای فرهنگی- اجتماعی زنان و خانواده، ضمن تحلیل نتایج تحقیقات در حوزه عفاف و حجاب، به بیان آسیب‌های موجود پرداخت.


وی ادامه داد: یکی از دلایل کندی پیشرفت در حوزه عفاف و حجاب را وجود فاصله بین قانون و عمل مسئولان در این خصوص عنوان کرد.


عضو  هیأت علمی دانشگاه و فعال حوزه عفاف و حجاب افزود: عمل فراقوه‌ای، سیستماتیک همراه با برنامه‌ریزی و همچنین ایجاد هماهنگی بین فعالان  این عرصه را  در راستای اجرای آیین‌نامه مزبور ضروری دانست.


اصلانی مسئول بسیج جامعه زنان کشور نیز اظهار کرد: عزم دانشگاه آزاد اسلامی را برای اجرای قانون عفاف و حجاب پدیده‌ای مبارک برای کشور عنوان و از ابلاغ این آیین‌نامه متقن و جامع تشکر کرد.


وی زمان‌بندی، فضاسازی مناسب و آگاهی‌بخشی چهره به چهره را از نکات قابل‌توجه در برنامه‌ریزی اجرای این آئین‌نامه دانست.


حجت‌الاسلام رجایی تهرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان تهران نیز با اشاره به مفهوم محبت به‌عنوان پایه و اساس کار فرهنگی عنوان کرد: جلب مشارکت همگانی، تغییر ذائقه گام‌به‌گام، بسترسازی، خدمات‌رسانی مناسب به دانشجویان و توجه به امور خدماتی و معیشتی آنان را از ضروریات اجرای آیین‌نامه برشمرد و مبنا و استناد تمامی فعالیت‌های فرهنگی، قرآن کریم و احادیث اهل‌بیت علیهم‌السلام است.


در ادامه، شماری از استادان دانشگاه‌های کشور و فعالان حوزه عفاف و حجاب، ضمن گفتگو و تبادل‌نظر درباره آیین‌نامه مزبور، توجیه عوامل اجرایی، استفاده از همفکری و حضور دانشجویان در اجرای آیین‌نامه، تبیین مباحث نظری عفاف و حجاب، گفتمان‌سازی و برپایی نشست‌های آزاداندیشی در این خصوص، توجه به عزت‌نفس افراد، توجه به مباحث اعتقادی در مشاوره‌های فردی، شناخت تغییر سبک زندگی جوانان و انجام کار رسانه‌ای در روند اجرایی آیین‌نامه را ضروری دانستند.


در پایان حجت‌الاسلام ذاکر معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات، گزارشی از فعالیت‌های این معاونت در راستای اجرای آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری ارائه کرد.


وی در پایان گفت: استفاده دقیق و عمیق کارشناسان و فعالان حوزه حجاب و عفاف را امری مهم و ضروری عنوان کرد و از صاحبان فکر و اندیشه در این مقوله دعوت کرد با ارائه نظر کارشناسی، همیار اجرای آیین‌نامه باشند.


انتهای پیام/پ


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب