دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسن‌زاده عنوان کرد:

مهجوریت‌زدایی از قرآن با برگزاری جلسات قرائت و تفسیر

مدیر دفتر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه یکی از راه‌های مهجوریت‌زدایی از قرآن کریم را برگزاری جلسات قرائت و تفسیر دانست.
کد خبر : 325854
DSC01296.JPG

حجت الاسلام خداوردی حسن‌زاده در حاشیه برگزاری نخستین جلسه از کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه با بیان اینکه قاریان مشهور استانی و شهرستانی در کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم حضور پیدا می‌کنند، عنوان کرد: برگزاری این برنامه‌های قرآنی مقدمه‌ای برای مسابقات قرآن و عترت کشوری و ایجاد نشاط و انگیزه در دانشجویان است.


وی با بیان اینکه یکی از راه‌های مهجوریت‌زدایی قرآن کریم، برگزاری جلسات قرائت و تفسیر است، افزود: قرآن کریم دارای مفاهیم والایی است که درک آیات آن بدون تدبر ممکن نیست و معاونت فرهنگی نیز در نظر دارد با برگزاری چنین محافل نورانی دانشجویان را دعوت به قرائت و تدبر در آیات قرآن کند.


خداوردی حسن‌زاده تأکید کرد: شناسایی استعداد‌های افراد، نیازمند اهتمام، پرورش از مجرای صحیح و تبدیل آن از بالقوه به بالفعل با گام‌ نهادن در مسیر صحیح و با بهره‌گیری از راهنمایی استادان زبده این عرصه و برگزاری جلسات قرآنی است که واحد ارومیه در این راستا گام‌های مؤثری برداشته است.


مدیر دفتر فرهنگی واحد ارومیه از آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: این مسابقات در بخش کتبی 12 آذر سال جاری و در بخش شفاهی مرحله درون واحدی اواخر آذر برگزار می‌شود و برگزیدگان به مرحله استانی راه خواهند یافت. 


به گفته مدیر دفتر فرهنگی واحد ارومیه، کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی روزهای سه‌شنبه بعد از نماز ظهر در مسجد امام حسین (ع) برگزار می‌شود.



معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه نیز در حاشیه این جلسه قرآنی با اشاره به لزوم برگزاری محافل قرآنی و معنوی گفت: محور تمام فعالیت های فرهنگی باید قرآن باشد.


جعفر نجف‌پور با اشاره بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جلسات قرآنی گفت: این جلسات و این ترغیب‌ها به تلاوت‌های خوب، مقدمه‌ای است برای اینکه جامعه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ما انس با قرآن پیدا کند و خوشحالیم که این افتخارات مبارک در دانشگاه آزاد اسلامی رقم می خورد.


وی با بیان اینکه باید همه تلاش‌ها معطوف به این باشد که یک جریان قرآنی در دانشگاه‌ها شکل گیرد، تصریح کرد: به لطف خداوند بستر بسیار مناسبی در زمینه مسائل فرهنگی و قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و باید از این بستر برای شکوفایی استعداد های قرآنی نهایت استفاده شود.


نجف‌پور اظهار کرد: استادان دانشگاه، باید پیشگامان فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها باشند تا دانشجویان نیز به تبعیت از آنان در امور فرهنگی مشارکت داشته باشند؛ بنابراین از استادان دانشگاه دعوت می‌شود روزهای سه‌شنبه با حضور حداکثری در کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم موجب برگزاری هرچه بهتر این جلسات شوند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب