دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
طی 2 هفته صورت گرفت؛

انجام بیش از 21 میلیون دقیقه مکالمه بین عراق و ایران

بیش از 21 میلیون دقیقه مکالمه بین عراق و ایران طی دو هفته گذشته تاکنون انجام شده است.
کد خبر : 321724

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، یک روز تا مراسم اربعین زمان باقی مانده و برای پیشگیری از بروز مشکلات ارتباطی اقداماتی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده است، به‌طوری که آمارها نشان می‌دهد طی دو هفته گذشته حدود 21 میلیون و 200 هزار دقیقه مکالمه بین دو کشور ایران و عراق برقرار شد که از این میزان 14 میلیون و 740 هزار دقیقه سهم مکالمه از ایران به عراق و 6 میلیون و 460 هزار دقیقه سهم مکالمه عراق به ایران بوده است.


 بر‌اساس این گزارش, یکی از نگرانی‎ها ایجاد زمینه مناسب انجام مکالمات است که امسال از سوی وزارت ارتباطات زمینه‌ برقراری 8میلیون دقیقه مکالمه روزانه فراهم شده است.


با توجه به اینکه کل زوار تمایل به مکالمه با خانواده و آشنایان دارند و زیرساخت های ارتباطی مکالمه در این مراسم تأمین شده است و در داخل کشور کارهای لازم تا پایانه‌های مرزی مهران، شلمچه و چذابه انجام شده است. کاهش نرخ مکالمات از دیگر اقدامات وزارت ارتباطات است که با رایزنی‌های صورت گرفته نرخ مکالمه در مراسم اربعین از دقیقه‎ای ۳ هزار تومان به ۹۰۰ تومان کاهش یافته است.


* انجام 21 میلیون , 200  هزار دقیقه مکالمه بین عراق و ایران


مدیرکل کنترل، هماهنگی و پایش شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: از 23 مهرماه تاکنون حدود 21 میلیون و 200 هزار دقیقه مکالمه بین دو کشور ایران و عراق انجام شده است، از این میزان 14 میلیون و 740 هزار دقیقه سهم مکالمه از ایران به عراق و 6 میلیون و 460 هزار دقیقه سهم مکالمه عراق به ایران بود.


سهراب آغ بیات افزود: روز 6 آبان  حجم مکالمات به  3 میلیون و 310 هزار دقیقه رسیده است که از این مقدار 965 هزار دقیقه سهم ترافیک مکالمه از عراق به ایران و دو میلیون و 350 هزار دقیقه ترافیک ایران به عراق است، از اول آبان ماه تا  پنجم آبان در مجموع زائران ایرانی  در خاک عراق بیش از 20ترابایت،‌ دیتای رومینگ  مبادله کرده‌اند.


* نصب بالن اینترنتی در مرز 


داشتن اینترنت در این مراسم نقش مهمی در ارتباط زوار و انتقال مفاهیم و پیام اربعین به دنیا ایفا می‌کند بنابراین وزارت ارتباطات زمینه برقراری اینترنت وای‌فای را از طریق نصب بالن اینترنتی در مهران برای زائران فراهم کرده است.


پیش از این اعلام شده بود که این بالن از نسل چهارم اینترنت همراه است که 10 کیلومتر تا 300 مگابیت در ثانیه به 2 هزار  نفر را هم‌زمان پوشش می‌دهد البته در داخل کشور عراق نیز  با همکاری شرکت‎های اینترنتی عراقی در ۱۰ نقطه از مسیر نجف به کربلا وای فای رایگان به زوار ارائه می‌شود.


* وجود ارتباطات پایدار برای زوار 


با توجه به اینکه افزایش تعداد زوار نیازمند افزایش تجهیزات برای برقراری ارتباطات در اربعین است بنابراین ۶۱ سایت تلفن همراه در سه پایانه مرزی مهران، چذابه و شلمچه و جاده‌های منتهی به این پایانه‌ها نصب و راه‌اندازی شده که همین موضوع سبب شده است تا ارتباطات این مناطق در وضعیت پایدار باشد.


امسال وزارت ارتباطات ۱۵ سایت تلفن همراه جدید را به تعداد سایت‌های نصب شده اضافه کرده و  ۲۰ سایتی که در سال گذشته به‌صورت موقت راه‌اندازی شده بود را به سایت دائمی تبدیل کرده است.


با همکاری اپراتورهای تلفن همراه کشور و شرکت مخابرات ایران و همچنین هیأت اتصالات و وزارت ارتباطات عراق سعی شده است که ارتباطات پایدارتر و باکیفیت‌تری تا پایان اربعین برای زائران فراهم شود.


در مسیر ایلام به مهران و مهران به دهلران فیبرنوری با 7 برابر ظرفیت توسعه داده شده و از اپراتورهای مختلف 11 سایت پرتابل وارد منطقه شده است.


* اطلاع رسانی اپراتورها از طریق پیامک


در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی، اپراتورهای تلفن همراه خدماتی را در قالب پیامک به مردم در زمینه اطلاع‌رسانی پیرامون امنیت، بهداشت، سلامت و غیره بسته‎های فرهنگی و آشنایی بیشتر ارائه می‌دهند.


اپراتورهای تلفن همراه برای آگاهی‌بخشی، اطلاع‌رسانی و آموزش زائران از مبدأ با هماهنگی ستاد مرکزی اربعین و کمیته فرهنگی-آموزشی ستاد همکاری های لازم را انجام می‌دهند و بستر مناسبی برای دسترسی و ارتباط مشترکان با برنامه های ستاد مرکزی اربعین فراهم کرده‌اند.


انتهای پیام/4083/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب