سه طرح دانشبنیان در کمیسیون دائمی هیات امنای استان مازندران تصویب شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر کیومرث نیازآذری با توجه به وجود ظرفیتهای بسیار قوی برای توسعه فعالیتهای پژوهشی و دانشبنیان در واحدهای استان گفت: بستر مناسب برای حضور و مشارکت تمامی نخبگان، مخترعان و پژوهشگران در سطح تمام واحدهای استان فراهم است.
وی با بیان اینکه اگر واحدهای دانشگاهی به سمت اقتصاد دانشبنیان نروند در چند سال آینده دچار مشکل خواهند شد، افزود: امروز با کمشدن دانشجو در شرایطی هستیم که بسیاری از تناسبها به هم خورده است.
وی تحقق درآمد غیرشهریهای را یکی از اهداف مهم دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: برای رسیدن به این هدف راهی جز تحقق اقتصاد دانشبنیان و ایجاد دانشگاه کارآفرین نداریم.
نیازآذری با بیان اینکه امکانات و تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری بسیار خوبی در سطح واحدهای استان وجود دارد افزود: زیرساخت مناسب برای فعالیتهای دانشبنیان موجود است که باید این موضوع بدرستی اطلاعرسانی شود تا از تمامی توان موجود استفاده شود. استادان و دانشجویان میتوانند برای تبدیل طرح و ایدههای خود به پدیده یا اختراع از امکانات موجود استفاده کنند.
رئیس واحد ساری، راهاندازی سامانه ساها را کار بسیار ارزشمندی دانست و افزود: با تکمیل این طرح و مشخص شدن امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی میتوان از امکانات و تجهیزات برای فعالیتهای علمی و پژوهشی و تولیدی بهترین استفاده را کرد.
وی عدم اطلاع از وجود امکانات آزمایشگاهی در سطح واحدهای استان و کشور را یک مشکل عمده عنوان کرد و گفت: با راهاندازی سامانه ساها این مشکل نه در استان بلکه در کشور حل شده و دیگری برای راهاندازی آزمایشگاه جدید نیازی به صرف هزینه کلان نیست و میتوان از تجهیزات موجود در استان و یا استانهای دیگر بهرهمند شد.
تصویب سه طرح دانش بنیان و اقتصادی در جلسه کمیسیون دائمی
در نهمین جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای استان مازندران سه طرح دانشبنیان و اقتصادی درآمدزای ارتباط با صنعت واحد جویبار، تاسیس مرکز تحقیقات و نوآوری واحد آمل و طرح دانشبنیان تولید کاشتنیهای ارتوپدی، ستون فقرات، دندانی، فک و صورت (ایمپلنت) واحد رامسر مورد بررسی و تصویب قرار گرفت تا در جلسه هیات امنا مطرح شود.
از دیگر مصوبات این جلسه تصویب تاپ چارت سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی استان بود که بعد از تصویب هیات امنا ابلاغ خواهد شد.
انتهای پیام/