دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 آبان 1397 - 14:57
نماینده مردم اهواز:

اجرای برنامه‌های دژپسند در وزارت اقتصاد محال است

نماینده مردم اهواز گفت: هیچ‌گونه راهکار عملی در برنامه‌های دژپسند ندیدیم و به اجرا در آوردن آن امری محال به نظر می‌رسد.
کد خبر : 321168
57648248.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی ساری در جلسه امروز صحن علنی مجلس و در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مخالفت با فرهاد دژپسند وزیر پیشنهادی اقتصاد اظهار کرد: از اینکه دکتر روحانی بعد از مطالبه‌های فراوان مردم و مجلس تَن به تغییر وزرای اقتصادی داد، خرسندیم.


وی افزود: بعد از فشار استیضاح، رئیس‌جمهوری آقای دژپسند را معرفی کرد که شاید با خواسته‌ها و توقع‌های مجلس فاصله زیادی داشته باشد اما از وی ممنون هستیم که در این فضای آشفته قبول مسئولیت کرد.


نماینده مردم اهواز در مجلس با بیان اینکه هیچ‌گونه راهکار عملی در برنامه‌های آقای دژپسند ندیدیم گفت: برنامه‌های وی از یک نگاه تئوریک برخوردار است به‌ طوری‌که به اجرا در آوردن آن امری محال به نظر می‌رسد.


ساری وظایف خطیر در وزارت اقتصاد را این‌گونه برشمرد و خطاب به وزیر پیشنهادی اقتصاد گفت: مسئولیت خطیر شما در سیاست‌گذاری مالی و پولی، تقویت بازار سرمایه، رفع موانع بیمه، بهبود تولید و اشتغال به شرطی موفقیت‌آمیز خواهد بود که برنامه‌های شما با سیاست‌های داخلی وخارجی کشور عجین باشد، بنابراین تمامی هم و غمتان  باید بر دیپلماسی اقتصادی قرار گیرد.


نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جایگاه وزیر اقتصاد به عنوان رکن اصیل توسعه کجاست گفت: امروز اگر وزیر خزانه‌داری آمریکا برای تقابل با ایران به کشورهای همسایه سفر می‌کند، نقش وزیر پیشنهادی در تقابل با این برنامه‌ها چیست؟.


وی با تأکید براینکه نقش وزیر پیشنهادی در برنامه‌ها ضعیف است خاطرنشان کرد: برنامه‌های دژپسند تکرار مکررات است و هیچ راهکار عملی که بتوان با آن به جامعه پیام مثبتی مبنی بر افزایش قدرت پول ملی و حفظ سرمایه‌ها داد یافت نمی‌شود.


ساری با تأکید بر اینکه به نظر می‌رسد برنامه اعلامی وزیر مقالاتی است که توسط وی چاپ شده بیان کرد: تحلیل‌های اقتصادی حکایت از این دارد که بانک‌ها در آستانه ورشکستگی هستند، درحالی که برنامه و سازوکاری برای برون‌رفت از این چالش بزرگ دربرنامه‌های  وزیر دیده نمی‌شود.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: شرکت‌های بزرگ بدهکار بانک هستند اما برنامه‌ای برای بازپرداخت این بدهی‌ها به نظام بانکی دیده نمی‌شود و 110 هزار میلیارد تومان در اختیار هشت بدهکار بانکی است که معلوم نیست چه‌گونه باز خواهد گشت.


ساری خطاب به دژپسند گفت: با توجه به اینکه زمانی معاون اقتصادی و هماهنگی بودجه بودید و در تدوین سه بودجه کشور نقش داشتید، بگوید هزینه جاری کشور چه‌گونه به سه برابر رسید؟.


انتهای پیام/4079/4034


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب