دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر علوم:

با ارائه دستاوردهای علوم انسانی، بی‌مهری‌ها به این علم کم می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اگر دانشگاه‌ها و محققان علوم‌انسانی، دستاوردهای پژوهشی خود را به جامعه عرضه کنند، از بی‌مهری‌ها به علوم انسانی کم می‌شود.
کد خبر : 320801
1540459181-1e8a5998.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی صبح امروز پنج‌شنبه در دویستمین نشست شورای بررسی متون علوم انسانی گفت: در یک سال گذشته در دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، نشست‌های تخصصی با رویکرد حل مسائل کشور برگزارشده و نتایج تعدادی از این نشست‌ها به مسئولان عالی‌رتبه کشور، وزیران و مسئولان اجرایی و سیاست‌گذار ارائه‌شده است.


وی با تأکید بر پیوند دانشگاه‌ها با دستگاه‌ها و سازمان‌های اجرایی گفت: یکی از پایه‌های ضروری ایجاد این پیوند، اطلاع‌رسانی اقدامات انجام‌شده و در دست انجام مؤسسات پژوهشی به‌ویژه درزمینهٔ کاربردی کردن و بومی کردن علوم انسانی به مسئولان است.


وزیر علوم تأکید کرد: اگر دانشگاه‌ها و محققان حوزه علوم انسانی، توانایی‌ها و دستاوردهای پژوهشی خود را به مسئولان و جامعه عرضه کنند، بسیاری از کم‌لطفی‌ها و بی‌مهری‌ها به علوم انسانی کم می‌شود.


غلامی با تأکید بر نقش علوم انسانی در پیشرفت جوامع گفت: استادان شاخص علوم انسانی باید با تبلیغ مزیت‌های علوم انسانی در حوزه اندیشه و تفکر، استعدادهای برتر دانش‌آموزی را به سمت رشته‌های علوم انسانی ترغیب کنند تا مدیریت اجرایی کشور شاهد مدیران برجسته‌ای باشد.


در ادامه این نشست، حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گزارشی از اقدامات انجام‌شده، طرح‌های در دست اجرا و مشکلات این مؤسسه را ارائه کرد.


کریمی‌مطهر دبیر شورای بررسی متون علوم انسانی نیز در این نشست با اشاره به تشکیل این شورا از سال ۷۴ با رویکرد نقد متون درسی علوم انسانی و کمک به رشد انتقادی این علوم گفت: تاکنون ۲۰۰ عنوان نقدنامه توسط این شورا منتشرشده است.


وی با اشاره به همکاری ۲۰۰ محقق و عضو هیأت علمی با شورای بررسی متون علوم انسانی گفت: تاکنون 5هزار و 500 کتاب توسط این شورا مورد ارزیابی قرارگرفته و ۳ هزار جلسه نقد و ۱۸۵ نشست علمی و تخصصی برگزارشده است.


در ادامه نشست، دویستمین شماره نقدنامه شورای بررسی متون علوم انسانی درزمینه نقد متون درسی با موضوعات زبان فارسی و زبان‌های باستانی توسط وزیر علوم رونمایی شد.


ارائه گزارش طرح در دست تدوین «اخلاق در زندگی کنونی و شرایط اخلاقی پیشرفت و اعتلای علوم انسانی» توسط رضا داور اردکانی استاد دانشگاه تهران و رئیس فرهنگستان علوم، بخش دیگری از این نشست بود.


انتهای پیام/4071/4084/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب