دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاد فرشچیان:

هنوز خودم را شاگرد نقاشی می‌دانم/ از حمایت بی‌دریغ دانشگاه آزاد تشکر می‌کنم

نگارگر مشهور ایرانی با اشاره به دغدغه سنگینش برای نقاشی و هنر ایرانی اسلامی گفت: هنوز خودم را یک شاگرد نقاشی و یک نقاش زنده می‌دانم که باید کار کنم.
کد خبر : 320140
AG8I9485.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، استاد محمود فرشچیان شامگاه 30 مهر در آیین افتتاحیه دانشگاه هنرهای اسلامی اظهار کرد: با اتکا به امید، الطاف و کرامات خالق متعال و پروردگار توانای ذره‌پرور بنده‌نواز و همت والا و ابتکارات فراوان و مدیریت آقای دکتر بهمن نامور مطلق ریاست این دانشگاه و همکاران محترمشان و حمایت بی‌دریغ دانشگاه آزاد اسلامی و مخصوصاً همه دولتمردان و بزرگان فرهنگ‌پرور و هنردوست که به ضرورت بنیان‌گذاری چنین بنیادی برای اعتلای فرهنگ و هنر ایران پی بردند و اقدامات خیرخواهانه در تأسیس این بنیاد ضروری مبذول فرمودند، ان‌شاء‌الله در آینده با برنامه‌‌ریزی‌های سودمند اساتید و هنرمندان کارورز مخصوصاً طراحان مبدع و مبتکر و کارآمد متکی به خود برای حفظ و اشاعه و اعتلای هنرهای اصیل ایرانی پرورش دهند.
وی با تأکید بر اینکه هنرهای اصیل که افتخار میراث فرهنگی است، باید با تعالی از فنا و اضمحلال نجات پیدا کنند افزود: در خاتمه یک خواهش از اولیای مملکت دارم به‌خصوص از آقای روحانی که برایشان احترام قائلم، این هنرستان اصفهان با همه عظمتش دارد، از بین می‌رود. زمانی آن قدر مرتبت و مقام داشت که شخصیت‌های بزرگ سیاسی که مهمان ایران بودند، برای بازدید به آنجا می‌رفتند، حالا به‌تدریج دارد از بین می‌رود و فرش‌هایی که قیمت ندارند و طرح استاد بهادری است همه دارد از بین می‌رود اینها را دریابید.
استاد فرشچیان با اشاره به دغدغه سنگینش برای نقاشی و هنر ایرانی اسلامی ادامه داد: شاید باور نفرمایید من شب و روز ندارم. شب که بی‌خوابی به سرم می‌زند می‌روم و چند ساعت نقاشی می‌کنم. هنوز خودم را یک شاگرد نقاشی و یک نقاش زنده می‌دانم که باید کار کنم. خیلی هم زیاد کار می‌کنم و تابلوهای خوبی را در دست دارم. در اینجا هم هر کدام از دوستان سعادت زیارت امام رضا (ع) را داشتند تالاری را به اسم من ایجاد کردند در صحن کوثر که تابلوی جدیدم را به خاک آستان مقدس حضرت رضا تقدیم کردم. اینجا هم در موزه سعدآباد تابلوهای تازه‌ام را آورده‌اند.
وی در پایان خطاب به مردم گفت: ای دوستان عزیز، ای هموطنان بزرگوار این وطن عزیزتان را دوست داشته باشید. این وطن مال همه هست من بیشتر به جوان‌ها می‌گویم ای عزیزان شب و روز کار کنید کما اینکه من پیرمرد شب و روز دارم کار می‌کنم. آن چیزی که مرا سرپا نگه داشته کار است و کار است و کار.
انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب