لزوم شناسایی صاحبنظران از سراسر کشور برای تدوین سند بالادستی
محمد قمی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا درباره فراخوان رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تکمیل و ارتقای الگوی پایه اسلامی - ایرانی پیشرفت، اظهار کرد: برنامهریزان کشور برای برنامهسازی صحیح و تدوین سند بالادستی نیازمند گفتگو با اندیشمندان و حکما هستند تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت هر بخش، سندی کارآمد و قابل اجرا تدوین کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه اندیشمندان باید وارد صحنه شوند و خود را در پیشبرد امور کشور سهیم بدانند، تصریح کرد: برنامه آینده کشور با انسجام، همگرایی ملی و بهرهگیری از فکر و ایده نخبگان روشنتر و شفافتر تدوین خواهد شد.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کشور ما به لحاظ نیروی انسانی ظرفیتهای فراوان و بالقوهای دارد که غالباً خارج از بدنه تصمیمگیری هستند که دولت، مجلس و قوه قضائیه باید از اندیشه اینها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه کمیسیونهای تخصصی مجلس اکنون هم در تدوین طرحها و تصویب لوایح و برنامههای توسعه از اندیشمندان استفاده میکنند، تأکید کرد: این موضوع در سطح تدوین سند بالادستی باید گستردهتر و منسجمتر باشد. به نظرم لازم است ستادی مرکزی با حضور نمایندگان دولت، مجلس و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تشکیل شود که اندیشمندان و فرهیختگان بتوانند نقطه نظرات را به این ستاد منتقل کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید براینکه بهتر است اعضای این ستاد فارغ از کار اجرایی و حاکمیتی باشند، گفت: این ستاد میتواند نخبگان و صاحبنظران بخشهای مختلف را در سراسر کشور شناسایی کند که خوشبختانه سازوکار این طرح نیز موجود است.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس با بیان اینکه تدوین سند بالادستی نیازمند همگرایی صاحبنظران در زمینههای اقتصادی، روابط بینالملل، اجتماعی، فرهنگی و فناوری است، خاطرنشان کرد: نکات مطلوب و کارآمد بهصورت طرح و لایحه به قوای مختلف ارجاع شده تا قوانین منطبق با آنان تدوین شوند. در طول انقلاب اسلامی شاهد بودیم هرگاه مردم در امور مشارکت داشتهاند کار بهدرستی در سطح ملی پیش رفته است.
انتهای پیام/4071/403/ن
انتهای پیام/