دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 مهر 1397 - 13:54
بیانیه حزب اراده ملت؛

عده‌ای منفعت‌طلب اصلاح‌طلبی را به تبانی کشیده‌اند

حزب اراده ملت در بیانیه‌ای شیخوخیت‌گرایی، انحصارطلبی، منفعت‌طلبی را از آفت‌های اصلاحات دانست.
کد خبر : 319396

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حزب اراده ملت ایران (حاما) با پایان نهمین کنگره سراسری خود در بیانیه اعلام کرد: در شرایط فعلی کشور و اوضاع بین‌المللی لازم است دیدگاه‌ها و دغدغه‌هایی که به نظر این حزب، توجه به آنان لازم و ضروری بوده با مردم و مسئولان کشور در میان گذاشته شود.


حزب اراده ملت ایران در بیانیه خود می‌افزاید: متأسفانه در شرایط فعلی ناکارآمدی‌ و منفعت‌طلبی‌های برخی از مسئولان، رویکرد غیرمتکثر و فاصله گرفتن از نیازهای طبقات آسیب‌پذیر، دولت را از دستاوردهایی که انتظار می‌رفت، محروم کرد.


در این بیانیه آمده است: حاما اعتقاد دارد که نقد، جامعه را به حرکت درمی‌آورد؛ لذا ضروری است احزاب و رسانه‌های نقاد، نه‌تنها تضعیف نگردند که تقویت و پشتیبانی شوند؛ بنابراین احزاب نیز به مثابه یک دیدبان، نمی‌توانند به مرخصی بروند.


اعضای حزب حاما درباره مشکلات پیش آمد در جریان اصلاح‌طلبی نیز می‌گوید: جای بسی تأسف که جریانی در خرداد 76 با آرمان اصلاح و حذفِ ناکارآمدی‌ها شکل گرفت و توسط افراد و گروه‌هایی فرصت‌طلب مصادره شده و انحصار و تک‌گویی و گفتمان قهری را درگذر زمان، به‌نوعی بازتولید کرد تا آنجا که امروز چهره‌یِ قابل دفاعی از اصلاح‌طلبان در نزدِ دیدگان منصف و ریزبین جامعه باقی نمانده است. حزب از ابتدا با حفظ رویکردی انتقادی به آسیب‌هایی که در این جریان می‌گذشت، ضمن همراهی گام‌به‌گام با جریان، بر اصلاحِ درون گفتمانی تأکید نموده و به انعکاس مداوم انتقادات و ضعف‌های موجود پرداخته است، اما شواهد و نشانه‌ها، در بزنگاه‌هایی چون انتخابات و اعتراضات مردمی و بحران‌های مدیریتی، امید هر اصلاح و بهبودی را در تصمیمات و رویکرد اصلاح‌طلبان کمرنگ و کم‌سو نموده است. حاما با ایمان به قدرت مردم، برای استقرار حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و با تأکید بر آرمان‌های اصلاح‌طلبانه با حفظ رویکرد تساهل و تسامح و قانون‌مداری، مرزهای روشن خود را از چهره‌ها و احزابی که اصلاح‌طلبی را با انگیزه‌ کسب و حفظ کرسی‌های قدرت و منصب، به انحرافاتی گزنده چون شیخوخیت‌گرایی، انحصارطلبی، منفعت‌طلبی و حتی رانت و تبانی کشیده‌اند، اعلام می‌دارد و برای حفظ اصالت آرمان‌های اصلاح‌طلبانه جهت‌گیری خود را از سمت بدنه اجتماعی به رأس قدرت در پیش‌گرفته است.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب