تلفیق آموزش با تربیت و پژوهش از ویژگیهای سند راهبردی گروه علوم حوزهای
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محمدرضا آهنچیان در اجلاس روسا و معاونان آموزشی دانشگاه های حوزوی که صبح امروز در محل وزارت علوم برگزار شد، سیاستهای معاونت آموزشی وزارت علوم در بخش دانشگاههای حوزوی را، انجام مطالعات آمایش توسعه برنامههای درسی، شناسایی چشمانداز و تدوین برنامه راهبردی توسعه علمی و تمرکز بر برنامههای درسی نوآورانه همراه با مطالعات پشتیبان در گروههای حوزهای عنوان کرد.
وی همچنین با مروری بر تاریخچه تشکیل گروه حوزوی- دانشگاهی گفت: گروه گسترش و برنامهریزی علوم حوزوی – دانشگاهی در اواخر سال ۱۳۸۴ شکل گرفت و فعالیت خود را در قالب دبیرخانه گروه برنامهریزی و گسترش علوم حوزهای و با تشکیل پنج کمیته تخصصی شامل حوزهای، علوم عقلی، علوم اجتماعی، اقتصاد و مدیریت و علوم تربیتی آغاز کرد.
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: این دبیرخانه از سال ۱۳۹۰ با چهار کمیته تخصص کارگروه علوم قرآن و حدیث، کارگروه علوم عقلی، کارگروه علوم انسانی و کارگروه فقه و حقوق به کار خود ادامه داده است.
آهنچیان به آمار تعداد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی حوزوی اشاره کرد و افزود: در این بخش ۱۵ دانشگاه، پنج پژوهشگاه، هشت مؤسسهغیرانتفاعی و ۲۲ مرکز آموزش عالی و در مجموع ۵۱ دانشگاه و مرکز آموزش عالی فعالیت میکنند.
وی با اشاره به تعداد برنامههای اصلی درسی مصوب فعال علوم حوزهای گفت: تعداد برنامههای مصوب دوره دکتری ۴۴ برنامه، در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ۸۱، دوره کارشناسی ارشد پیوسته هشت و دوره کارشناسی پیوسته ۲۸ برنامه مصوب است.
انتهای پیام/4040
انتهای پیام/