دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مرداد 1394 - 11:37
رئیس دیوان عدالت اداری مطرح کرد

تفاوت مبانی حقوق بشر اسلامی با حقوق بشر جهانخواران

رئیس دیوان عدالت اداری بر ضرورت تکریم مراجعان و اهتمام ویژه در اعاده حقوق ایشان بر اساس آموزه‌های دینی و فرامین قرآنی، تأکید کرد و گفت: مبانی حقوق بشر اسلامی با مبانی حقوق بشر جهانخواران غربی تفاوت می‌کند، آنان تلاش می‌کنند تا چهره اسلام و مسلمین را مشوه (زشت رو) نشان دهند در حالیکه خود بدترین جنایت‌ها را در حق جامعه بشری کرده و می‌کنند.
کد خبر : 31646

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری در جلسه هیات عمومی دیوان گفت: متاسفانه فراوانی جرم، تخلف و مسایلی از این قبیل در جامعه ما ناشی از آن است که ما خیرخواه یکدیگر نیستیم، در حالیکه اگر چنین باشد، بسیاری از آسیب‌ها و اشکالات جامعه برطرف خواهد شد.


وی افزود: فرهنگ اسلامی، آموزه‌های دینی و معارف شیعی ما چنان است که اگر جامعه بدان عمل کند، در دنیا نمونه خواهد بود.


رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه امروز سردمداران جنایت علیه بشریت، مدعیان اصلی آن نیز شده‌اند، بیان کرد: امروزه جنایات در لبنان، فلسطین، بحرین، سوریه، عراق و ... که توسط دنیای غرب مدیریت و رهبری می‌شود، تحت لوای حقوق بشر و توسط داعیه داران آن انجام می‌گیرد.


حجت الاسلام و المسلمین منتظری اضافه کرد: پدیدآورندگان سبعیت و وحشیگری جدید که داعش نامیده می‌شود، همان‌هایی هستند که هر روز در مجامع بین المللی به بهانه‌های دروغ و واهی، نقض حقوق بشر از سوی کشورمان را محکوم می‌کنند.


وی ادامه داد: این درحالی است که همین‌ها چشم خود را بر جنایاتی که در حق اکثریت مردم بحرین می‌شود بسته اند و در مقابل وحشی گری عربستان سعودی در کشتار و حمله به مردم مظلوم یمن سکوت کرده‌اند.


وی جنایات آمریکائیان در کشتار سیاهپوستان این کشور، جنگ و آشوبی که در کشورهای اسلامی با توطئه و خدعه آنها صورت می‌گیرد و همچنین سازماندهی داعش را از اقصی نقاط جهان و تحت لوای پرچم رسول الله از جمله اقدامات وحشیانه مدعیان حقوق بشر دانست.


حجت الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به فرمایش نورانی امام سجاد(ع) در رساله حقوق با تاکید مجدد بر ضرورت تکریم شهروندان و توجه به کرامت انسانی آنان گفت: حضرت علی بن الحسین(ع) می‌فرمایند، «عموم ملت تو و هم کیشانت، حقوقی دارند، خیرخواه آنها باش، با آنها با مهربانی برخورد کن، با بدرفتاران از آنها، رفق و مدارا داشته باش. با آنان با الفت و مهربانی رفتار کن و در اصلاح آنان بکوش. همه مردم را دعا کن و تا آنجایی که می‌توانی به دیگران یاری برسان».


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته