دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مهر 1397 - 12:58
در نشست خبری کنگره زخم و ترمیم بافت مطرح شد؛

رونمایی از نرم‌افزار جدید مدیریت و شناسایی علائم ترمیم زخم/ حضور دانشجویان پژوهشگر در کنگره زخم

دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت از رونمایی نرم‌افزار جدید مدیریت و شناسایی علائم ترمیم زخم و راهکار درمانی زخم پای دیابتی در کنگره خبر داد.
کد خبر : 312876

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدمهدی طبایی ظهر امروز در نشست خبری سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت که در محل جهاد دانشگاهی برگزار شد، درباره زمان برگزاری کنگره توضیح داد: چهارم تا ششم مهر امسال این کنگره در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود که در این نشست مهمانانی از کشورهایی نظیر ایتالیا، کانادا، پاکستان و سنگاپور حضور دارند.


وی افزود: برای اولین‌بار مجمع خیرین زخم و ترمیم بافت در روز چهارشنبه ساعت 6 بعدازظهر با حضور مسئولان و خیرین برگزار می‌شود.


طبایی در ادامه بیان کرد: ضرورت پرداختن به مشکلات زخم و ترمیم بافت باعث شد تا این مجمع راه‌اندازی شود و امسال نیز جزو فعالیت‌های مهم پژوهشکده زخم و ترمیم بافت، ارائه راهکار برای بهبود تأثیرات زخم بر بدن انسان است.


رئیس سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در ادامه گفت: متأسفانه پس از زخم‌های بر اثر تصادف، زخم پای دیابتی بیشترین آمار را برای قطع پای افراد دارد و طی بررسی‌های آماری که سه سال پیش در اصفهان انجام شد، حدود هزار میلیارد تومان برای درمان زخم‌های مزمن هزینه می‌شود که این هزینه، هزینه هدفمندی نیست و در آمریکا نیز سالانه 9 میلیون دلار برای درمان زخم‌های مزمن پرداخت می‌شود.


در ادامه این نشست پروین منصوری دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت گفت: با توجه به مطالعات در حیطه زخم، استقبال زیادی برای ارسال مقالات در این دوره از همایش شاهد بودیم و 220 مقاله برای بررسی ارسال شد که این عدد نشان‌دهنده رشد 40 درصدی تعداد مقالات ارسال شده است.


وی افزود: 110 مقاله برای ارائه به صورت مقاله و پوستر انتخاب شد؛ همچنین در برنامه‌های این کنگره ارائه 53 سخنرانی طی سه روز پیش‌بینی شده است.


منصوری با بیان اینکه 65 درصد مقالات ارسال‌شده مربوط به علوم پایه هستند، گفت: در کنار این 35 درصد مقالات به علوم بالینی اختصاص داشت. طی سه روز کنگره، پنل‌هایی نظیر طب داخلی در زخم، راهکارهای جدید در ترمیم زخم، زخم پای دیابتی، پرستاری و طب مکمل، طب و پانسمان‌های نوین و علوم پایه و راهکارهای غیرتهاجمی ارائه می‌شود.


دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در ادامه بیان کرد: در این کنگره دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های پژوهشی ارائه کوتاه‌مدت درباره دستاوردهای پژوهشی خود انجام می‌دهند که به سه طرح برگزیده جوایزی اهدا می‌شود.


همچنین منصوری از رونمایی نرم‌افزار جدید مدیریت و شناسایی علائم ترمیم زخم و راهکار درمانی زخم پای دیابتی در کنگره خبر داد.


انتهای پیام/4007/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب