کمترین میزان تخت خوابگاهی در منطقه ۲ به دانشگاه گیلان تعلق دارد
محمد فروهر در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: سلفهای دانشگاه گیلان دچار مشکل بود و دانشجویان از این بابت بارها اعتراض کرده بودند، امسال تابستان دانشگاه این معضل را برطرف کرد و با صنعتی کردن آشپزخانه دانشگاه، رضایت دانشجویان را به دست آورد.
محمد فروهر در ادامه افزود: امسال در خوابگاهها و سلف مرکزی دانشگاه تعمیرات اساسی صورت گرفت و علاوه بر رنگآمیزی اتاقهای خوابگاه، در سلف مرکزی نیز تعمیرات زیادی صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه میزان تختهای سراهای دانشجویی دانشگاه گیلان نسبت به تعداد دانشجویان بسیار کم است در ادامه اظهار کرد: از ۱۸ هزار دانشجویی که در این دانشگاه درس میخوانند تنها ۳ هزار و ۶۰۰ نفر میتوانند، در خوابگاهها اسکان داده شوند و در کل دانشگاههای منطقه دو دانشگاه گیلان کمترین آمار تخت خوابگاهی را دارد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه گیلان در ادامه گفت: دانشگاه گیلان در مرکز شهر مهمانسرایی به نام اطغیا داشت که مورداستفاده کارمندان دانشگاه قرار میگرفت و مدتی نیز متروک مانده بود. امسال این ساختمان تعمیر اساسی شد و قرار است در سال جدید بهعنوان خوابگاه دخترانه از آن استفاده شود و در حال حاضر مقاومسازی و زیباسازی آن در حال انجام است. تجهیز این خوابگاه تا حدودی از مشکلات دانشگاه در حوزه خوابگاه دختران ورودی امسال را میکاهد.
فروهر با اشاره به اینکه دانشگاه گیلان تنها تعهد دارد که به دانشجویان روزانه خوابگاه دهد، در ادامه افزود: دانشگاه گیلان تعهد دارد که به دانشجویان روزانه خوابگاه دهد. اولویت نخست برای حضور در خوابگاهها، ابتدا دانشجویان قبول شده روزانهای هستند که از سایر استانها به دانشگاه گیلان میآیند و در صورت اسکان آنها و اضافه بودن خوابگاهها، سایر تختها در اختیار دانشجویان داخل استان که فاصله شهرهای محل زندگیشان ۴۰ کیلومتر از رشت فاصله دارد قرار میگیرد.
انتهای پیام/4060
انتهای پیام/