ناکارآمدی برنامههای تحصیلی رایگان در آمریکا
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دایو اجوکیشن، نتایج دو مطالعه اخیر نشان میدهد که برخی از برنامههای تحصیلی رایگان کالجهای آمریکا به اندازه کافی جامع نیستند که نیازهای مالی دانشجویان کمدرآمد را برآورده کنند. بر اساس این گزارشها، مدلهای آخرین دلاری (نوعی کمک هزینه تحصیلی که بعد از استفاده از تمام کمکهای مالی دیگر به دانشجو تعلق میگیرد) که این برنامهها اعمال میکنند، تنها برای پرداخت شهریه تحصیلی کافی است و هزینههای دیگر مانند هزینه زندگی و پول کتابهای درسی را پوشش نمیدهد. این امر مانع بزرگی بر سر راه دسترسی دانشجویان کمدرآمد به آموزش عالی ایجاد میکند.
در یک مطالعه جدید 16 برنامه ارائهشده و 15 برنامه اعمالشده رایگان کالجها مورد بررسی قرار گرفت تا تسهیلاتی که برای دانشجویان کمدرآمد فراهم میکنند را بهروشنی مشخص کنند. آیا این برنامههای رایگان تحصیلی شهریه تمام چهار سال دانشجو را پرداخت میکند؟ آیا شامل هزینههای زندگی دانشجو میشود؟ دانشجویان بزرگسال را مد نظر قرار میدهد؟ نتایج تحقیقات نشان داد که این برنامهها به طور متوسط نیمی از این معیارها را برآورده میکنند.
بر اساس گزارش مؤسسه سیاست آموزش عالی آمریکا، برنامههای آخرین دلار در تنسی و نیویورک علاوه بر پرداخت شهریه تحصیلی چهار ساله هزینههای مالی متفرقه از جمله هزینه مسکن و کتابهای درسی را نیز برای دانشجویان کمدرآمد فراهم میکند. مقامات ایالت ارگان قول پرداخت کمک هزینه هزار دلاری را به دانشجویان کمدرآمد دادهاند.
یکی از اولویتهای مهم برای دانشگاههای آمریکا کاهش هزینههای تحصیلی است تا آمار ثبتنام خود را بالا ببرند. با این حال طبق گزارشهای اخیر هزینههای تحصیلی تنها محدود به شهریه نمیشود.
انتهای پیام/4056/4021/
انتهای پیام/