روند کند حملونقل با گرانی لاستیک و روغن موتور
عباس خاکبازان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه در مردادماه سالجاری تصمیم گرفته شد تا کرایههای رانندگان 20 درصد افزایش پیدا کند، گفت: افزایش هزینههای لاستیک،لوازم یدکی و روغن موجب شده است تا برای راننده، جمل ونقل کالا بین شهرهای مختلف کشور صرفه اقتصادی نداشته باشد.
وی تصریح کرد: در بخشهای مختلف از جمله توزیع لاستیک و لوازم یدکی شاهد هستیم که دلالان و واسطهگران با خرید اجناس به قیمت دولتی و فروش آنها با قیمت آزاد به رانندگان موجب شدهاند تا مخارج اقلام مصرفی خودروهای سنگین برای رانندگان افزایش یابد.
خاکبازان تصریح کرد: تا یک ماه گذشته چهارحلقه لاستیک برای رانندگان ماشین سنگین حدود دو میلیون تومان هزینه داشت اما در شرایط کنونی، این هزینه دو برابر شده است.
رئیس انجمن رانندگان ناوگان یخچالدار بینالمللی شهر تهران اضافه کرد: با افزایش قیمت اقلام مصرفی رانندگان و عدم تأثیر یارانههای دولتی، در آیندهای نه چندان دور شاهد کند شدن روند حمل ونقل در ایران خواهیم بود.
خاکبازان با انتقاد از عدم رسیدگی به معضلات رانندگان از سوی مسئولان گفت: در شرایط کنونی رانندگان قلب بخش حمل ونقل هستند، ولی برای منظم کار کردن رانندگان هیچ مسئولی دست به کار نمیشود.
رئیس انجمن رانندگان ناوگان یخچالدار بینالمللی شهر تهران با اشاره به اینکه گرانی 40 درصدی روغن موتور موجب افزایش شدید هزینههای رانندگان خودرو سنگین میشود گفت: در شرایط کنونی که کرایههای پرداختی به رانندگان نقد نیست، افزایش مخارج آنها دغدغه این قشر مهم از جامعه را بیشتر کرده است.
انتهای پیام/خ
انتهای پیام/