امیدوارم نوشاد عالمیان هم هر چه زودتر لژیونر شود/ در باد مدال پینگپنگ نمیخوابیم
مهرداد علی قارداشی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره عملکرد ملیپوشان تنیس روی میز در بازیهای آسیایی جاکارتا، گفت: سطح رقابتهای تنیسروی میز خیلی بالا بود، اما خوشبختانه ملیپوشان ما هم در بخش بانوان و هم آقایان بهتر از ادوار گذشته نتیجه گرفتند. البته در بخش بانوان ما مدالی کسب نکردیم اما با توجه به سطح بالای رقابتها نتایجی که به دست آمد بهتر از گذشته بود.
وی گفت: خدا را شکر ما امسال بعد از 52 سال توانستیم در بخش انفرادی به مدال برسیم و با توجه به عملکردی که نوشاد در رقابتهای قبلی داشت 50 درصد پیشبینی این را داشتیم که او بتواند حریفانش را شکست بدهد و به مدال برسد، اما با این حال باتوجه به اینکه حریفش قدرتمند بود میدانستیم رقابت سختی را پیشرو دارد. در روز حساس این مسابقه با کمک نسبی سرمربی تیم ملی نوشاد خیلی خوب ظاهر شد و در حالی که در گیم سوم 8 بر 2 از حریفش عقب بود توانست با نتیجه 12 بر 8 پیروز میدان شود و بعد از 52 سال به مدال برنز برسد.
قارداشی با بیان اینکه قبل از بازیهای آسیایی ملیپوشان در رقابتهای مختلف نتایج قابل قبولی به دست آوردند، عنوان کرد: ما در این چندماه در رقابتهای مختلفی در رده سنی حضور پیدا کردیم، برای نخستینبار در چندماه اخیر در دسته یک جوانان جهان امین احمدیان برنز کسب کرد و در همان رقابتها بود که پیشنهاد لژیونری به امین و نیما داده شد. خوشبختانه نیما عالمیان با فرانسه و امین احمدیان هم با تیمی از کشور اتریش قرارداد بستند. با توجه به اینکه قوانین فدراسیون جهانی تنیس روی میز تغییر کرده و ملیپوشان باید حداقل در هشت مسابقه بینالمللی حضور داشته باشند تا بتوانند سهمیه کسب کنند، از همین روی لژیونر شدن این دو نفر از بعد مالی هم برای ما سودآور است، چرا که آنها به رقابتهای مختلف اعزام میشوند و میتوانند به راحتی برای خودشان امتیاز جمع کنند و رنکینگ جهانیشان افزایش پیدا کند. ضمن اینکه آنها با قرارداد در خارج از کشور و دستمزدهایی که میگیرند شرایط زندگیشان هم بهبود میبخشند. امیدوارم نوشاد هم بتواند خیلی زود با تیمی بوندسلیگا آلمان یا فرانسه قرارداد ببندد، چرا که با نبود نیما و امین احمدیان در آینده با مشکل حریف تمرینی مواجه میشود.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز همچنین در مورد عملکرد بانوان در بازیهای آسیایی عنوان کرد،گفت: از بانوان بیشتر از این انتظار نداشتیم. از المپیک سئول در سال 1988 تا به امروز که هشت دوره تنیسروی میز در المپیک حضور دارد تا به حال در بخش بانوان هیچ مدالی از آسیا خارج نشده است و تمامی مدالآوران و قهرمانان این رشته از کشورهای آسیایی هستند، به این دلیل که آنها ابرقدرت این رشته محسوب میشوند و به نوعی قدرتمطلق به حساب میآیند. با این توضیح کاملاً مشخص است که بانوان ما در چه رقابت سخت و پرفشاری حضور داشتند. سال گذشته ما در رقابتهای سوئد برای نخستین بار توانستیم به دسته دوم صعود کنیم که این اتفاق در تاریخ پینگپنگ ایران ماندگار شد. در رقابتهای بعدی همه نگرانی ما این بود که دختران به دسته سوم سقوط نکنند که خوشبختانه این اتفاق نیافتاد. وضعیت بانوان در این رشته با توجه به قدرتمند بودن حریفان آرام آرام پیش میرود و ما همه هدفمان این است که آنها پلهپله صعود کنند.
قارداشی با بیان اینکه فدراسیون جهانی تنیسروی میز کشورهای عضو زیادی دارد، خاطرنشان کرد: در فدراسیون جهانی 226 فدراسیون عضو آن هستند، از همه کشورهای بزرگ و پرجمعیت تا کشورهایی که جمعیت کمتری دارند در این فدراسیون عضو هستند. در بیشتر کشورها هم این رشته لیگهای حرفهای دارد و کاملاً شرایطشان با ما فرق میکند. جدال ما با این کشورها سخت و نابرابر است، اما با این حال ما همه تلاشمان را میکنیم. در بخش بانوان ما همیشه در ادوار گذشته با نتیجه سه بر صفر مقابل هندوستان نتیجه را واگذار میکردیم، اما در این دوره ندا شهسواری بازی اول را مقابل حریف هندی که یار اول هند هم محسوب میشود پیروز شد و در بازی دوم در حالی که در گیم چهارم نتیجه 2 بر 1 بود و رقابت بین این دو نفر خیلی تنگاتنگ بود، شهسواری با اختلاف امتیاز یک، مقابل حریفش نتیجه را واگذار کرد، البته به نظر من کسب این نتیجه مقابل بهترینهای جهان باخت نیست چرا که تنها با یک اختلاف امتیاز او بازنده اعلام شد. به نظرم این شکل باختنها مقدمه پیروزی است. ما در حال حاضر در ردهسنی پایه دختران در حال سرمایهگذاری هستیم و امیدواریم که در آینده نتایجی خوبی به دست بیاوریم.
وی در پایان گفت: فدراسیون در باد مدال نوشاد عالمیان نمیخوابد و همه تلاشش را میکند که این افتخارات در آینده تکرار شود و حتی بیشتر از این شاهد موفقیت پینگپنگ بازان باشیم.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/