الوعده وفا؛ نگاه مدالآوران جاکارتا به جیب مسئولان ورزش
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، کاروان ورزشی ایران در پایان هجدهمین دوره بازیهای آسیایی جاکارتا با کسب 20 مدال طلا، 20 مدال نقره و 22 مدال برنز در مکان ششم این رقابتها قرار گرفتند تا نسبت به دوره قبل، سقوط یک پلهای را تجربه کنند.
مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک قبل از اعزام تیمهای ورزشی به جاکارتا، پاداش ورزشکاران مدالآور را تعیین کردند که طبق برنامه، برای دارندگان مدال طلای جاکارتا، تعداد 160 سکه، مدالآوران نقره 80 سکه و ورزشکارانی که مدال برنز کسب کردند 40 سکه در نظر گرفته شد.
ورزشکاران رشتههای تیمی که در بازیهای آسیایی جاکارتا هم به مدال رسیدند، نصف هدیه رشتههای انفرادی را دریافت خواهند کرد. به عنوان مثال والیبالیستهای ایران که به مدال طلای بازیهای آسیایی رسیدند باید نصف پاداش مدال طلای رشتههای انفرادی که 160 سکه است را دریافت کنند که پاداش آنها 80 سکه برای هر ملیپوش والیبال است.
با احتساب این برنامه وزارت ورزش، مسئولان این وزارتخانه باید تعداد 5760 سکه به مدالآوران طلا، 2160 سکه به مدالآوران نقره و 1180 سکه هم به صاحبان مدال برنز پرداخت کنند که مجموع آنها 9100 سکه خواهد شد.
با نگاهی به قیمت سکه در بازار متوجه خواهیم شد که وزارت ورزش باید هزینه سنگینی را برای پرداخت پاداش مدالآوران بازیهای آسیایی جاکارتا تقبل کند که قدردانی از افتخارآفرینان ورزش ایران ارزش پرداخت این هزینه را دارد.
در حالحاضر قیمت سکه طرح جدید 3 میلیون 850 هزار تومان است و قیمت سکه طرح قدیم در بازار 4 میلیون 400 هزار تومان است.
اگر وزارت ورزش 9100 سکه اهدایی به مدالآوران را سکه طرح جدید بدهد با توجه به مبلغ این سکهها باید 35 میلیارد و 350 میلیون تومان برای این سکهها هزینه کند و اگر مسئولان وزارت ورزش بخواهند این سکهها را با طرح قدیم پرداخت کنند باید 40 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه کنند.
در هر صورت ورزشکاران رشتههای مختلف که درآمدی از ورزش حرفهای ندارند تمام تلاش خودشان را برای کسب مدال در بازیهای آسیایی و المپیک خواهند کرد تا بتوانند با دریافت پاداش این رقابتها آینده خودشان را تأمین کنند. دغدغه ورزشکاران رشتههای انفرادی که هیچ درآمدی از رشته خودشان ندارند پرداخت پاداش در نظر گرفته شده از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است و امیدواریم مسئولان ورزش کشور به قولهای داده شده عمل کنند تا افتخارآفرینان ورزش ایران با امید بیشتری کارشان را برای المپیک 2020 توکیو دنبال کنند.
البته وزارت ورزش تجربه خوبی در تجلیل از ورزشکاران برتر سال 96 ندارد و درحالی که به مدالآوران رشتههای مختلف در میادین جهانی و آسیایی قول پرداخت سکه داده شد و بعضی از رشتههای ورزشی هم حواله سکهها را دریافت کردند اما شاهد بودیم که در پایان سال، وزارت ورزش در مراسم تجلیل از قهرمانان به جای پاداش سکه، کارتهای هدیه به ورزشکاران اهدا شد که باعث نارضایتی و دلسردی همه این ورزشکاران شد و امیدواریم اینبار وزارت ورزش برای ایجاد انگیزه و روحیه قهرمانان به قولهایی که داده شد عمل کند.
انتهای پیام/4051/
انتهای پیام/