تبلیغ دستگاه های کوچککننده بینی دروغ است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، علیرضا صابری، در مورد راهکار پیشگیری از عوارض جراحی زیبایی، اظهار کرد: مردم زمانیکه برای جراحی زیبایی به پزشک مراجعه میکنند، تجربه، علم و مدرک آن را که باید مورد تائید وزارت بهداشت وانجمنهای علمی باشد. در همین راستا، اسامی پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک در سایت انجمن آنها به تفکیک شهرستان و محل کار آنها موجود است ومردم میتوانند از آن استفاده کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز، در مورد موضوع پیکرتراشی، گفت: این جراحی نوعی شکلدادن به بدن بهشمار میرود و تنها باید برای کسانیکه از لحاظ پزشکی تائید شود، انجام گیرد، چراکه در غیر اینصورت، گاهی عوارض جبرانناپذیر و حتی خطر مرگ نیز میتواند برای فرد بههمراه داشته باشد.
وی بهانجام عملهای ساکشن و زیبایی در مطبها هشدار داد و گفت: این مساله بهرغم ممنوعیت، گاهی وجود داشته و عوارض مختلفی همچون عفونت، هماتوم، آبسه و مرگ و میر را به همراه دارد.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در پاسخ به اینکه دستگاههای کوچککننده بینی چقدر موثر هستند، گفت: این مسئله را بهصورت مطلق قبول نداریم؛ چراکه بههیچ عنوان کارساز نیست و اگر تغییری در شکل بینی باشد، موقت و برگشتپذیر بوده و هرگونه تبلیغات در این زمینه 100 درصد کذب است.
انتهای پیام/4009/
انتهای پیام/