دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مرداد 1397 - 08:53

سوابق سیزدهمین فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

معاونت هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش، مدیریت جنگال معاونت عملیات نهاجا، معاونت اطلاعات نیروی هوایی و جانشینی فرماندهی نهاجا در سوابق کاری فرمانده جدید نهاجا به‌ چشم می‌خورند.
کد خبر : 305250

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا که به‌ عنوان سیزدهمین فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و جایگزین امیرسرتیپ حسن شاه‌صفی منصوب شده است، دارای تجربیات و سوابق درخشان نظامی در یگان هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.


فرمانده جدید نیروی هوایی ارتش در 1343 در شهرستان سراب در خانواده‌ای متدین متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی خود را در همین شهرستان گذراند و سپس برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه به تهران آمد و پس از اخذ مدرک دیپلم موفق شد در 18 سالگی یعنی در 1361 به استخدام نیروی هوایی ارتش درآید و پس از فارغ‌التحصیلی از دانشکده خلبانی نیروی هوایی به گردان تاکتیکی هواپیمای اف.14 پیوست.


معاونت هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش، مدیریت جنگال معاونت عملیات نیروی هوایی و همچنین معاونت اطلاعات نهاجا در سوابق کاری نصیرزاده به‌ چشم می‌خورد؛ اما او در آخرین مسئولیت پیش از منصوب شدن به‌ عنوان سیزدهمین فرمانده نیروی هوایی، بنا بر پیشنهاد امیر سرتیپ حسن شاه‌صفی، فرمانده سابق نیروی هوایی ارتش و در راستای تأکیدات فرمانده معظم کل قوا مبنی بر جانشین‌پروری و تصویب رهبر معظم انقلاب اسلامی، سمت جانشین فرماندهی نهاجا را برعهده داشت.


نصیرزاده دارای نشان‌های متعددی است که بر روی لباس فرم ارتشی او نصب شده‌اند: نشان‌های ورزش، ایثار، عالی، کارشناسی‌ ارشد، دوره اول دانشکده افسری، دافوس، دوره دوم دانشکده افسری، دوره سوم دانشکده افسری و مقدماتی و نشان خلبانی جنگنده از جمله نشان‌هایی است که بر سینه او جای گرفته‌اند.


عزیز نصیرزاده، عصر دیروز با حکم فرمانده معظم کل قوا به‌ عنوان فرمانده جدید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم انتصاب به وی توصیه کرده‌اند: «اهتمام به تربیت و به‌کارگیری مدبرانه خلبانان ورزیده و تجهیزات با توسعه نهضت قطعه‌سازی، به‌روزداری آموزش‌ها توأم با انتقال دانش علمی و فنی به قشر جوان، ارتقاء توان و آمادگی‌های رزم و تعالی معنوی و بصیرتی و توجه به نیازهای معیشتی کارکنان با رویکرد ساخت نیروی هوایی تراز نظام و انقلاب اسلامی، در تعامل اثربخش و هم‌افزا با مجموعه بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران و بخش‌های ذی‌ربط لشکری و کشوری مورد انتظار است».


انتهای پیام/4071/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب