دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 مرداد 1397 - 13:01
با 129 رای موافق؛

مجلس، ربیعی را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برکنار کرد

نمایندگان با ۱۲۹ رای موافق، با برکناری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی موافقت کردند.
کد خبر : 302415

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، با 129 رای موافق، 111 رای مخالف و 3 رای ممتنع از مجموع 243 رأی مأخوذه، با برکناری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی موافقت کردند.


به گزارش آنا، اولین جلسه استیضاح ربیعی یک سال و چند ماه بعد از ورودش به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یعنی در آذر 1393 کلید ‌خورد و او برای پاسخ به نمایندگان، پا به بهارستان گذاشت؛ که با 95 رأی مخالف و تنها با دریافت کارت زرد به وزارتخانه بازگشت.


با روی کار آمدن مجلس دهم و در تیر ماه 95، ماجرای استیضاح علی ربیعی بار دیگر تکرار شد. در واقع علی ربیعی نخستین گزینه مجلس دهم برای استیضاح بود. استیضاحی که نمایندگان اصلاح‌‌طلب مجلس دهم به جریان انداخته بودند و در ابتدای راه با بیش از ۶۰ امضا همراه شد.


در آن استیضاح، چهار محور عمده «کوتاهی در ارائه ساختار وزارتخانه»، «معطل گذاشتن بنگاه‌‌های اقتصادی ‌از جمله شستا و به زیان رساندن این بنگاه‌‌ها»، «عدم ارائه برنامه برای ادارات کل استان‌‌ها» و «وضعیت داخلی شرکت‌‎‌های تأمین اجتماعی» مطرح بود که به دلیل عقب نشینی برخی نمایندگان، استیضاح منتفی شد.


احد آزادیخواه، نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی، درباره استیضاح ربیعی می‌گوید: معتقدم تیم ربیعی، استیضاح مجدد وی را رقم زد. چرا که آقای وزیر، از سلامت نفس بالایی برخوردارند؛ اما تیم ربیعی به‌خصوص در حوزه تأمین اجتماعی و شستا که دو سازمان زیرمجموعه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، سازمان‌های پر هیاهو و پر حاشیه‌ای هستند که روابط در آن‌ها بسیار حاکم است.


وی با اشاره به اینکه خودم از مسائلی که در این دو سازمان اتفاق می‌افتد سرنخ‌هایی دارم، خاطرنشان می‌کند: در سازمان تأمین اجتماعی و شستا، عزل و نصب‌ها سفارشی هستند و متأسفانه ضابطه در آنجا حاکم نیست و همین موضوع باعث استیضاح مجدد وزیر شده است.


این نماینده مجلس تغییر ربیعی را در راستای ترمیم تیم اقتصادی دولت بیان کرد.


انتهای پیام/4034/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب