دولت از نیروهای جوان جهادی کمک بگیرد؛ این یک باید است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران با بیان اینکه حاضرین در میعاد الهی نماز جمعه و همه متدینین را به تقوای الهی دعوت میکنم، اظهار کرد: تقوا مراقبت از سرمایه عمر است و هیچ لفظی نیست مگر اینکه ما باید نسبت به آن پاسخگو باشیم.
وی اضافه کرد: نباید کاری کرد که غضب خداوند در آن باشد، باید همیشه در مسیر رضایت خدای متعال قدم برداریم و کاری انجام ندهیم که آتش جهنم را شعلهور کنیم.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه از غفلت و بیتوجهی به خداوند پناه میبریم گفت: سخن روز و شب مردم مشکلات اقتصادی است. مشکل اقتصادی در همه چیز اثر میگذارد و در فرهنگ، اخلاق، روحیه و روان جامعه، در آرامش خانوادهها تاثیر بهسزایی دارد؛ بنابراین مسأله اقتصاد قوام هر جامعه و از پایههای اساسی سعادت جامعه است.
صدیقی با بیان اینکه رضای خدا در طاعت و غضبش در معصیت است،گفت: این امر صعود و سقوط و بهشت و جهنم است.خداوند را از خودمان ناراضی و خشمگین نکنیم. کسی طاقت غضب خدا را ندارد.
وی با بیان اینکه از بیتوجهی و غفلت به خداوند پناه میبریم، اظهار کرد: مرگ را فراموش نکنیم که سفرمان زود تمام میشود و وقتی به عقب برمیگردیم گویی خوابی بیشتر نبوده است.
صدیقی مسأله اقتصاد را قوام هر جامعه و از پایههای اساسی جامعه عنوان کرد و گفت: آنچه امروز مشاهده میکنیم، معلول غفلتها و سوءمدیریتها و عدم توجه به قوانین شرع انور در مدیریت کشور است. اگر ما مدیریت دینی داشته باشیم، باید به رهنمودهای خداوند در مسأله مدیریت توجه کنیم.
وی با اشاره به شاخصههای مدیر در جامعه اسلامی از نگاه قرآن اظهار کرد: مدیر باید قوی، امین، حفیظ و علیم و کارشناس باشد. دارای تحفظ نفس بوده و سیاسیبازی نکند. دینش، خزانه مملکت و اعتبار ملت را حفظ کند. پول کشور را ارزش دهد و فضای عمومی جامعه را به آرامش برساند اینها معنای حفیظ بودن است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه شاخصههای مدیر گفت: مدیر جامعه اسلامی باید دلسوز باشد، از خود مردم باشد، اشراف، متکبران و خودشیفتگان از عموم جامعه فاصله دارند، بنابراین مدیر باید از متن مردم و از طبقات ضعیف مردم جوشیده باشد.
صدیقی افزود: پیامبر (ص) درد یتیمی را کشیده بودند، لذا درد یتیمان جامعه را میدانستند، درد فقرا را لمس کرده بودند و هیچوقت پابرهنهها را از یاد نمیبردند. میل نبی مکرم اسلام و ائمه (ع) بر تقویت ضعفا و جزو همّهای فراموش ناشدنی آنها بود.
وی اضافه کرد: حضرت امیرالمومنین علی(ع) میفرمایند من چگونه دلخوش کنم به اینکه امیرالمومنین میگویید در حالی که سیر میخوابم و چه بسا در سرحدات کشورم کسانی باشند که قرص نانی به آنان نرسد. چگونه میتوانم خودم را سیر کنم و راحت بخوابم؟
خطیب نماز جمعه با تاکید بر اینکه مسئولان ما باید بیایند میان مردم و درد فقرا، جنوب شهریها، جانبازان و ایثارگران، از کار افتادهها و ورشکستهها را لمس کنند، تصریح کرد: این سرگردانهایی که هر کجا میروند بروکراسی در را به روی آنان بسته است بیایند درد اینها را از نزدیک لمس کنند.
صدیقی با بیان اینکه گذشتهها را کنار بگذاریم، تصریح کرد: در برخورد با حوادث سنگین که ما نام آن را بحران نمیگذاریم و مشکلات کنونی را امری غیرقابل نمیدانیم. ملتی که هشت سال جنگ را با نبود امکانات، خالی بودن سیلوها، نداشتن تجهیزات برای دفاع از خود و با توکل بر خدا و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت، توانست از پیچ خطرناک عبور کند، از این جنگ اقتصادی هم با الگو گرفتن از آن مرحله با سربلندی عبور خواهد کرد و مشکلات را پشت سر خواهد گذاشت.
وی با ذکر شروطی در این زمینه اضافه کرد: مسئولان و مردم در برخورد با مشکلات میتوانند دو نوع برخورد داشته باشند؛ یکی اینکه سختیها را فرصت تلقی کنند. وقتی به طلا چکش میزنی قیمتش بالا میرود اما وقتی به فلز ناچیز بیقیمت چکش میزنیم، فرسوده میشود و از بین میرود. ملت و دولت هم اگر فلزهای قیمتی باشند، هم حرارت کوره این طلا را قالبریزی میکند و به آن شکل، برنامه و هدف میدهد، اما اگر فلز غیرمقاوم بوده و منتظر بیرونیها باشد، چشمش به کفار باشد و اینکه تا امکانات فراهم نباشد ما نمیتوانیم کار کنیم، این فلز قیمتی نیست و با کوچکترین فشاری فرسوده میشود، از کوره در میرود و از گردونه خارج شده و به افسانه تبدیل میشود.
صدیقی گفت: مردان مدیریتی ما باید به صورت واقعی و نه شعاری از حالتهای سابق عبور کنند و به صورت انسانهایی که در معرکه هستند و تیر، بمب و موشکهای دشمن دارد از هر طرف به سمت آنها میآید عمل کنند. یک فرمانده در جنگ با یک فرمانده در رفاه و سربازی که حالت جنگی ندارد فرق میکند. امروز شرایط جنگ اقتصادی است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امروز اتاق جنگ آمریکا خزانهداری است و در آنجا نیروهای کمی و کیفی را تقویت کرده تا در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با شما مصاف دهد، گفت: شما در حال جنگ هستید، لذا برای خودکفایی این را تهدید تلقی نکنید، این فرصت است. بیمهری آنها شما را متصل به خدا و نیروهای داخلی میکند.
وی اضافه کرد: در مسأله خودروسازی با این همه سابقه ما همچنان وابستهایم، لذا تا مسأله تحریم مطرح میشود، بازار خودرو به تلاطم میافتد.
صدیقی در واکنش به وضعیت خودروسازیها گفت: این چه وضع و هرجومرجی است که تا یک صدایی بلند میشود هر کس هرجور دلش میخواهد با مردم بازی میکند و برای آنان مشکلات روحی-روانی و مشکلات بازار درست میکند؟
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه برخی مواد اولیه و تجهیزات حساس صنعت فولاد و نفت و پتروشیمیمان وارداتی است، اظهار کرد: اکنون زمان آن است که دندان طمع از دشمن بکنیم و کمر ببندیم به اینکه خودمان باید حرکت کنیم و همه چیز را فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: مگر ما در مسأله موشکی صاحب موشک بودیم، چه شد که امروز به فضل الهی یکی از مولفههای قدرت ما که سبب عزت و سرافرازی ما و سبب اعانت از مظلومان عالم شده، این است که در مسأله موشک خودکفا شدیم.
صدیقی بیان داشت: چگونه در صنعت موشک خودکفا شدیم، در خودرو و تجهیزات صنعتی هم اگر به بیگانگان تکیه نکنید اینگونه میشود.
وی با بیان اینکه نیروهای جوان و منابع فراوان در داخل کشور کم نیست، تصریح کرد: ما مواد اولیه همه صنایع را داریم، شرکتهای دانشبنیان و جوانان متخصص و دانشمند، نخبگان در دانشگاههای شریف، تهران و علم و صنعت فراوان داریم. که از نزدیک اطلاع دارم چه کارها و توانمندیهایی دارند.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: این باید است، گله نیست، از حالا شروع کنید؛ دیر شده ولی به بنبست نرسیدیم. به نیروهای جوان جهادی روی آورید و از آنها کمک بگیرید.
وی اضافه کرد: در مجموعه ستاره خلیج فارس و پالایشگاهی که امسال راه افتاد، دو شرکت خارجی آمده بودند اما تا زمزمه تحریمها آمد، جا خالی کردند؛ اما برادران سپاهی ما این مجموعه را در زمانی کوتاهتر راه انداختند. در بیان عظمت این پالایشگاه حرف بسیار است. مگر اینها از آسمان آمدهاند؛ اینها بچه های شما هستند از همینها کمک بگیرید.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به معضل آب خوزستان گفت: دشمن داشت بر امواج سوار میشد و امنیت خوزستان را نشانه گرفته بود. مشاهده کردید که برادران عزیز سپاهی رفتند آنجا و ظرف مدت کوتاهی مشکل آنجا را حل کردند. توصیههای سرنوشتساز رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت بخش خصوصی و برخورد با متخلفان را در نظر بگیرید؛ باید با فساد برخورد جدی شود.
وی افزود: برخورد با متخلفان نباید تبعیضبردار باشد؛ در هر سمتی و هر جایگاهی و هر نسبتی با هر کسی که دارند، باید بدون اغماض با متخلفان و خائنان به امور اقتصادی کشور برخورد قانونی و قاطع شود. البته در این رابطه ریاست و سخنگوی محترم قوه قضاییه وعدههای جدی دادند.
صدیقی گفت: از فرمایشات سخنگوی قوه قضائیه اینگونه برداشت میشد که فساد ارزی، سکهای و فسادهای دیگر، در پس پرده با افرادی از بدنه دولت و در مسئولان ریشه دارد. وعده دادند که امروز در جنگ اقتصادی، کسی که فساد میکند و ملت شهید داده را به چالش میکشد و امید را به ناامیدی تبدیل میکند، خیانت جنگی است و مجازاتش هم باید متناسب با شرایط جنگی باشد.
خطیب نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: مردم از قوه قضائیه انتظار دارند که اگر بناست قاطعانه برخورد شود، شعار نباشد. برخوردها طول هم نکشد، درست است که چهارچوبهای قضائی با حرفهای روزنامهای فرق دارد؛ اما در حد امکان، رسیدگی به تخلفات باید در مسیری قرار بگیرد که مردم صبور، نجیب و همیشه رزمنده و همیشه حامی انقلاب چشم به راه نمانند.
صدیقی با اشاره به تحولات سوریه تصریح کرد: کشور عزیز سوریه با مقاومت، عنایات الهی را همراه خود دارد و آخرین مراحل پیروزی را رقم میزند. ما جبهه مقاومت واحدی هستیم؛ پیروزی سوریه، پیروزی اسلام و مقاومت و آزادگی است. این پیروزی، ذلت آمریکا و شکست روحیه و ظاهری رژیم صهیونیستی است.
وی اضافه کرد: خدا را شکر میکنیم و منتظر ضربات آخر به جریانات تروریستی وابسته به عربستان و امارات هستیم. در جبهه یمن هم بیش از ۴ هزار نفر از مزدوران سعودی و اماراتی به جهنم واصل شدند و یمن هر روز، از جهت دفاعی از جمله بالا بردن برد موشکهای بالستیک که در نوع خود معجزه خون شهداست، رو به پیشرفت است.
امام جمعه موقت تهران گفت: رئیسجمهور آمریکا را نمیشود آدم گفت، گرگی است در لباس آدم. یک بار بدعهدی آنان را در برجام دیدید. آنان اهل این نیستند که با آنها مذاکره کنیم، اگر یک روز بنابر مذاکره بود با این دولت و رئیسجمهور امکان مذاکره نیست.
انتهای پیام/4034
انتهای پیام/