ترک اعتیاد با کمک واقعیت مجازی در چین
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، مراکز توانبخشی چین از فناوری برای درمان اعتیاد استفاده میکنند. آخرین روش در این حوزه کمی عجیب به نظر میرسد. مراکز توانبخشی ترک اعتیا در شانگهای با کمک فناوریهای واقعیت مجازی، ردیابی حرکات چشم و حسگرهای پوستی به روند درمان و تاثیرگذاری روشهای درمانی ترک اعتیاد کمک میکنند.
در این روش بیماران به تصاویر و ویدئوهایی نگاه میکنند که نشاندهنده تاثیرات دارو هستند و از سوی دیگر فناوری ردیابی حرکات چشم به تعیین واکنشهای آنها (مانند آن که به تصاویر توجه دارند یاخیر) کمک میکند. این در حالی است که بیماران نمیتوانند بدون جلب توجه ناظران خود، از تصاویر ناخوشایند دوری کنند.
حسگرهای پوستی که فعالیتهای الکتروپوستی و سرعت نبض را اندازهگیری میکنند، به درمانگر کمک میکنند واکنشهای بیماران را بهتر درک کنند. بیماران شاید بتوانند نگاه خود را کنترل کنند اما نمیتوانند ضربان قلب یا میزان عرق کردن بدنشان را کنترل کنند.
در تئوری چنین روشی به درمان موثرتر منجر میشود و بیماران کمتری برای خروج زودهنگام از مرکز توانبخشی دروغ میگویند. البته هنوز مشخص نیست این روش کارآمد باشد.
هرچند در این اواخر کارشناسان درمان اعتیاد با واقعیت مجازی را تائید کردهاند اما نتایج دقیقی از آزمایشها در این باره وجود ندارد. برای این منظور باید آزمایشهای بیشتری انجام شود.
منبع: مهر
انتهای پیام/4056
انتهای پیام/