دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 مرداد 1397 - 20:25
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت خبر داد؛

انتشار بیش از ۷۰۰ نشریه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت از رشد کمی و کیفی نشریات دانشجویی طی چند سال گذشته خبر داد و گفت:بیش از ۷۰۰ نشریه فعال در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتشر می‌شوند.
کد خبر : 300272

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مفدا، امیر للگانی در مراسم افتتاحیه چهارمین نشست سراسری خانه نشریات که عصر امروز در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد گفت: در طول چهار سال گذشته زحمات زیادی در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در حوزه رسانه صورت گرفته است و هدفمان این بوده است که کمی حال نشریات دانشجویی بهتر شود.


وی با اشاره به فعالیت‌های مختلفی که در حوزه نشریات دانشجویی صورت گرفته است، افزود: این تلاش‌ها در بخش‌ها و در حوزه‌هایی مثمر ثمر بوده است و در حوزه‌های نیز توفیقاتی خوبی داشته‌ایم و البته در مواردی نیز ممکن است به نقطه مطلوب نرسیده باشیم.


للگانی خاطرنشان کرد: در توسعه کمی و کیفی نشریات در سال ۹۲ حدود ۳۰۰ نشریه در دانشگاه علوم پزشکی داشته‌ایم و امروز نشریات فعال دانشگاه‌های علوم پزشکی بالغ بر ۷۰۰ نشریه است.


وی ادامه داد: به لحاظ کیفی با حضور در جشنواره‌هایی که به صورت ملی برگزار شده است، نشریات دانشجویی به خوبی درخشیدند و از لحاظ کیفی توفیقات بسیار خوبی را به دست آوردند.


مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر اهمیت رعایت قانون در حوزه نشریات گفت: تلاشمان این است که بتوانیم آن چیزی را که به عنوان قانون در حوزه نشریات وجود دارد بدون کم و کاست و بدون اعمال سلیقه اجرا شود. به اعتقاد بنده توفیقات خوبی در این زمینه به دست آمده هر چند هنوز هم مشکلاتی در دانشگاه‌ها داریم و البته سعی کردیم موانع و مشکلات را با پیگیری معاونت فرهنگی و دانشجویی با همراهی مدیران دانشگاهی رفع کنیم.


للگانی در ادامه با اشاره به اهمیت ارائه بسترهای لازم برای دانشجویان فعال فرهنگی و حوزه رسانه گفت: نگاه ما این است که فضا را برای فعالیت و مشارکت بیشتر دانشجویان در حوزه فرهنگی و در عرصه رسانه تسهیل کنیم. لذا در این راستا تلاش کرده‌ایم به صورت منظم جلسات شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی و همچنین جلسات خانه نشریات به صورت مرتب و دقیق برگزار شود.


مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل آموزشی خانه نشریات دانشجویی تصویب شده است و این مساله گامی برای شروع فعالیت‌های منسجم و بالا بردن فعالیت‌های فرهنگی نشریات دانشگاهی است.


وی گفت: تاسیس خانه نشریات دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باعث شده است جشنواره‌هایی مثل تیتر ۹ و تیتر ۱۰ هدفمندتر برگزار شوند و سطح کیفی بیشتری داشته باشند.


انتهای پیام/4060


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته