دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 مرداد 1397 - 22:00

کدام گوشی‌ها بیشتر خراب می‌شوند

امروزه گوشی‌های هوشمند جزء لاینفک زندگی ما شده‌اند و به هیچ عنوان دوست نداریم این ابزار همراه را گم کنیم یا از دست بدهیم. از این رو مقاومت و طول عمر این گوشی‌ها برای ما اهمیت بسیاری دارد و دوست ندارید طرف گوشی‌هایی بروید که خیلی زود خراب می‌شوند.
کد خبر : 298905

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از MobileArena، یکی از سؤال‌هایی که مشتریان هنگام خرید گوشی تلفن همراه از خود می‌پرسند این است که کدام مدل از تلفن‌های همراه بیشترین میزان خرابی را دارند. بر اساس آخرین ارزیابی‌ها، در میان گوشی‌های اندرویدی، سامسونگ بیشترین میزان خرابی را دارد. در میان گوشی‌های اپل هم، آیفون 6 بیشتر از دیگر دستگاه‌ها خراب می‌شود.


مؤسسه Blancco گزارشی را از وضعیت خرابی گوشی‌های تلفن همراه در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۷ منتشر کرده است که نشان می‌دهد در میان گوشی‌های اندرویدی گوشی‌های سامسونگ بیشتر از باقی دستگاه‌ها خراب می‌شوند. شرکت سامسونگ در سال گذشته سعی کرده بود با عرضه نوت 8 و S8 خاطره بد منفجر شدن گوشی‌های خود را از ذهن مشتریان پاک کند اما شاید درصد بالای خرابی گوشی‌هایش سبب شود مشتریان از این شرکت به سمت برندهای دیگر کشیده شوند.


در میان گوشی‌های اپل هم، آیفون 6 بیشتر از دیگر دستگاه‌ها خراب می‌شود.


دو سال قبل ۳۵ گزارش رسیده به سامسونگ مبنی بر انفجار گوشی گلکسی نوت 7، این شرکت کره‌ای را مجبور کرد پس از تائید وجود مشکل در باتری این مدل، اعلام کند که گوشی‌های نوت 7 فروخته شده به مشتریان را تعویض می‌کند.


البته اگر یک محصول خاص از نظر ایراد مورد نظر باشد، بیشترین درصد خرابی در گوشی شیائومی Redmi Y1 گزارش شده است. در سال ۲۰۱۷، حدود ۹ درصد از این مدل گوشی‌ها خراب شده‌اند. پس از این گوشی، موتورولا جی پلاس با 6درصد و لنوو K8 با پنج درصد در مکان‌های بعدی قرار گرفته‌اند. نوکیا 6 با چهار درصد، سامسونگ گلکسی S7 با سه درصد، S8 با سه درصد و S6 با دو درصد در مکان‌های بعدی قرار دارند.


مؤسسه Blancco حتی کوچک‌ترین مشکل را هم در گوشی‌های مختلف به عنوان خرابی در نظر گرفته است؛ مثلاً کند شدن یک موبایل از دید این شرکت خرابی است.


در میان برندها سامسونگ با داشتن ۳۴ درصد مشکل در گوشی‌های خود در رتبه اول است و شرکت شیائومی با ۱۳ درصد، موتورولا با ۹ درصد، ال جی با هفت درصد و لنوو با 6 درصد در مکان‌های بعدی قرار دارند.


در میان برندهای اندرویدی، شرکت ZTE با دو درصد، وان پلاس با سه درصد و هواوی با چهار درصد کمترین میزان خرابی در محصولات خود را دارند.


وان پلاس از جمله تولیدکنندگان محصولات اندرویدی است که کمترین خرابی در مورد محصولاتش گزارش شده است.


یکی از بیشترین گزارش‌ها درباره خرابی‌های متداول در گوشی‌های اندرویدی، به کاهش سرعت پس از مدتی و خرابی دوربین و میکروفن اشاره دارد.


در میان گوشی‌های شرکت اپل که از سیستم عامل iOS بهره می‌برند، آیفون 6 و 6SPlus بیشترین آمار خرابی را دارند. آیفون 6 آمار ۲۶ درصد خرابی را در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۷ داشته است. این محصول در سال ۲۰۱۴ عرضه شد و در سال ۲۰۱۷ پس از سه سال از عرضه بیشترین میزان خرابی را در محصولات اپل به خود اختصاص داده است.


آیفون 7Plus با ۹ درصد، 5S با 6 درصد، آیفون اس ای با 6درصد، آیفون 8Plus با دو درصد و آیفون 5 با دو درصد در مکان‌های بعدی قرار دارند. یکی از متداول‌ترین خرابی‌ها در گوشی‌های اپل خرابی وای‌فای و بلوتوث گزارش شده است.


سامسونگ سخت‌افزار مناسبی برای گوشی‌های اصلی خود به کار می‌برد، ولی تیراژ بسیار بالا می‌تواند یکی از دلایل افزایش اشتباه در تولید و احتمال خرابی باشد.


در گوشی‌های اندرویدی به دلیل این که شرکت‌های بسیاری تولیدکننده هستند، و از طرفی گوشی‌های ارزان قیمت با سخت‌افزار بسیار ضعیف تولید می‌شوند، نارضایتی از ضعیف شدن عملکرد وجود دارد. البته در میان این گوشی‌ها هم محصولات اصلی هواوی و یا وان پلاس دارای کمترین خرابی یا کاهش سرعت هستند، چرا که در آن از سخت‌افزار مناسبی استفاده شده است.


در میان گوشی‌های اندرویدی سامسونگ سخت‌افزار مناسبی برای گوشی‌های اصلی خود استفاده می‌کند، ولی تیراژ بسیار بالا می‌تواند یکی از دلایل افزایش اشتباه در تولید و احتمال خرابی باشد.


انتهای پیام/4056


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب