لزوم همکاری کشورهای اسلامی برای مقابله با قانون دولت یهود
علیرضا فیروزی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تصویب قانون دولت ملت یهود که در پارلمان اسرائیل تصویب شده است اظهار کرد: تصویب این قانون که توسط پارلمان رژیم غاصی صهیونیستی صورت گرفته است، خطرناکترین قانونی بوده که در طول تاریخ تصویب شده است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی در عمر 70 ساله منحوس خود بیش از 80 قانون نژادپرستانه و اینچنینی داشته است اما این قانون مهمترین و خطرناکترین قانونی است که تا کنون به تصویب رساندهاست.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل تصریح کرد: رژیم صهیونیستی برای نخستینبار خود را اولین دولت یهود در سرتاسر دنیا مینامد. این موضوع از دو بعد مهم است اول اینکه این قانون قطعا در مسیر تحقق معامله قرنی است که آمریکا و اسرائیل به دنبال آن هستند و بعضا کشورهای اسلامی هم به این موضوع دامن میزنند و به عنوان کاتالیزور عمل میکنند لذا از این جهت باید مراقب باشیم.
فیروزی گفت: کشورهای مختلف باید پای کار باشند و سازمان ملل متحد را مجبور به واکنش درباره این قانون کنند چرا که این قانون حق و حقوق مردم فلسطینی را زیر سوال میبرد. وقتی میگویند زبان رسمی این کشور عبری است، وقتی میگویند دین رسمی در این دولت یهود است و همه چیز را یهودی میکنند، دهن کجی به بعضی از خودفروختههای اسرائیل از جمله عربستان سعودی است که خودش را به اسرائیل نزدیک میکرد و تصور داشت از این طریق میتواند طرف همکار این رژیم باشد، اما دید که اسرائیل به کشورهای اسلامی اینگونه پشت پا میزند.
وی ادامه داد: نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت «ما بعد از مدتها توانستیم این قانون را تصویب کنیم و منتظر چنین روزی بودیم». آنها ادعا میکنند حق شهروندی را محترم میشمارند در حالی که این شیوه اداره حکومت در هیچ یک از کشورهای خاورمیانه وجود ندارد. در حالی این ادعا را مطرح میکنند که به راحتی حق و حقوق هزاران آواره فلسطینی را زیر پا می گذارند و عملا با تصویب این طرح اجازه بازگشت فلسطینیانی که از کشورشان خارج شدهاند را نمیدهند. به فلسطینیهایی که متولد میشوند شناسنامه نمیدهند؛ این نشان از ترس اسرائیل است، ترس دارند که رشد جمعیت فلسطینیان بیشتر از اسرائیلیها باشد و آنها را با چالش جدی مواجه کند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل عنوان کرد: باید کشورهای اسلامی حول این موضوع با یکدیگر همکاری کنند، راهکارهای دیپلماتیک را بررسی کنند و از هرگونه اقدامی که بتوان با این قانون مقابله کرد کوتاهی نکنند.
فیروزی اظهار کرد: بعد از سالها میخواهند قانون «هرتسل» را پیاده کنند و این بسیار خطرناک است. انتظارمان از دستگاه دیپلماسی کشور هم واکنش قاطعانهتر و به موقع است. دولت جمهوری اسلامی باید با سایر کشورها درباره لغو این قانون رایزنی کند.
وی در پایان گفت: متاسفانه سکوتی که از برخی کشورهای اسلامی میبینیم قابل قبول نیست، اگر کشورهای حامی فلسطین بخواهند سکوت کنند آمریکا و اسرائیل معامله قرن را انجام میدهند.
انتهای پیام/4007
انتهای پیام/