استاد ممتاز دانشگاه شیراز به خاطر رویکرد انقلابی اخراج شد
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، برخوردهای سیاسی با برخی از اساتید نخبه دانشگاه اگرچه بحث تازهای نیست ولی روز گذشته بسیج اساتید کشور نشستی را با حضور تعدادی از اساتید اخراجی و اساتیدی که دچار برخوردهای سیاسی مسئولان وزارت علوم و دانشگاهها شدهاند برگزار کرد، نشستی که در آن یک استاد اخراجی که حافظ کل قران هم بود از برخوردهای صورت گرفته با اساتید انقلابی در دانشگاهها و بی توجهی مسئولان وزارت علوم گلایه کرد.
علی حقدل دکترای مهندسی برق و عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز است، استادی که فرزند یک جانباز دوران دفاع مقدس و حافظ کل قران کریم است.
وی در نشست بسیج اساتید که برای پیگیری وضعیت اساتید اخراجی برگزار شده بود از رتبههای برتری که در مسابقات قرآن در سالیان مختلف کسب کرده بود گفت و از اینکه در دوران دانشجویی دانشجوی نمونه در دانشگاه و کشور بوده و در سالیان مختلف توانسته کلید طلایی شهر شیراز را دریافت کند.
حقدل در دورانی که در دانشگاه مشغول به تدریس بوده به گفته بسیاری از دانشجویان و اساتید توانسته با ارائه روشهای نوین آموزشی بسیار تاثیرگذار باشد. وی جوانی انقلابی، متعهد و متخصص است که در راه اندازی مجموعه تحقیقاتی مهمی در حوزه هوافضا نقش داشته و توانسته دستاوردهای ارزشمندی در حوزه های علمی و مهندسی داشته باشد ولی طی امروز و فردا باید به این دلیل که او را اخراج کردهاند باید کولهبارش را جمع کند و از دانشگاه خارج شود.
وقتی تصمیم گرفتیم تحقیقاتی همسو با جریان انقلاب داشته باشیم، مشکلات آغاز شد!
این استاد اخراجی دانشگاه درباره اتفاقاتی که برایش رخ داده، گفت: از زمانی که تصمیم گرفتیم به فعالیتهای تحقیقاتی همسو با جریان انقلاب اسلامی و مخالف با سلیقه غالب در دانشگاه بپردازیم مشکلات آغاز شد.
وی ادامه داد: از طرفی وقتی یکی از موضوعات مرتبط با هستهای را برای پایان نامه دکتری و فعالیت در مجموعه تحقیقاتی بیان شده در حوزه هوافضا انتخاب کردیم علناً بسیاری از اساتید در دانشگاه شیراز در دانشکدههای مختلف به مخالفت با ما پرداختند و در سالیان مختلف سنگ اندازیهای متعددی انجام دادند.
حقدل گفت: مجموعه ما را از هر گونه امکانات دانشکدههای مهندسی از جمله مکان، تجهیزات و کمک به اخذ مجوز ثبت مجموعه محروم کردند و علیه فعالیتهای ما سنگاندازیهای بسیاری وجود داشت ولی علیرغم سنگ اندازیهای فراوان، رشد و شکوفایی مجموعه ما با تکیه بر روحیه ارزشی و جهادی اعضای آن به حمد الله فراتر از انتظار بوده است.
این استاد دانشگاه و حافظ قرآن تاکید کرد: با بورسیه من در دانشکده برق دانشگاه شیراز مخالفت کردند و دانشگاه علیرغم سوابق ممتاز آموزشی و پژوهشی نسبت به سایر بورسیههای آن دانشکده در مقابلم سنگ اندازی کرد.
وی تصریح کرد: مخالفت با جذب بنده به عنوان عضو هیأت علمی پس از اتمام تحصیل هم سنگ اندازی دیگری بود که صورت گرفت.
اخراج دانشجویان به جرم انجام فعالیتهای علمی عملی همسو با انقلاب
حقدل با اشاره به راهاندازی مجموعه کاوشگر خورشید گفت: اخراج برخی از دانشجویان انقلابی ممتاز مشغول در مجموعه کاوشگر خورشید در حین تحصیل در مقطع دکتری هم اتفاق دیگری بود که رخ داد و با اینکه این دانشجویان از رتبه های اول رشتههای خود بودند و تنها جرم آنها انجام فعالیتهای علمی عملی همسو با انقلاب اسلامی خصوصاً در حوزه هوافضا بوده است.
وی از لغو بورسیه نیروهای ممتاز مجموعهاش هم گلایه کرد و افزود: متاسفانه مسئولین دانشگاه به شکایات ما و اعضای مجموعه ما اعتنایی نکرده و با عدم بررسی موضوع تخلفات و ظلم های صورت گرفته دیگررا هم نادیده گرفتند.
این عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه به اخراج خودش و دو نفر از همکارانش از دانشگاه هم اشاره کرد و افزود: بنده و دو نفر از همکاران ممتاز و شجاع و انقلابی بنده را با تبانی و جعل سند غیرقانونی اخراج کردند و این اخراج علیرغم سوابق آموزشی و پژوهشی ممتاز ما در سالیان اخیر در عرصة حضور به عنوان هیأت علمی صورت گرفت.
تقابل جریان غربزده و بیتعهد با جریان متعهد و جهادگر انقلابی
وی ادامه داد: نقطه اشتراک ما سه نفر به عنوان اساتید اخراجی تفاوت دیدگاههای آموزشی و پژوهشی ما در دانشگاه با دیدگاههای طیف اکثریت غربزده و بیتعهد نسبت به انقلاب بود. این مسأله دلیل اصلی تقابل جریان غربزده بیتعهد با جریان متعهد و جهادگر انقلابی است.
این استاد دانشگاه از تسلیم شدن مسئولین دانشگاه و وزارت علوم در مقابل باند بازیهای این طیف در دانشکدهها و در ردههای مدیریتی دانشگاه و عدم مجازات عاملین آن سخن به میان آورد و ادامه داد: آنها یک بازرس صوری از وزارت علوم آوردند و به دلیل کشاندن مطلب به رسانهها دستور اخراج ما را صادر کردند!
ایرادات ساختار دانشگاه مانع کارآیی آن برای خدمت به کشور و انقلاب و رفع محرومیتها شده است
این استاد اخراجی دانشگاه تاکید میکند: آنچه حاصل حضور نزدیک به 20 ساله بنده در محیط دانشگاه و همفکری با دانشجویان و اساتید انقلابی است این است که ساختار دانشگاهها در کشور دارای ایراداتی اساسی است که مانع کارآیی آن برای خدمت به کشور و انقلاب اسلامی و رفع محرومیتها و نیازهای ملت ما شده است. علاوه بر آن کشور ما را به طرق مختلف به سمت غربگرایی و غربزدگی میکشاند و مشکلات فراوانی را برای کشور و نظام اسلامی ایجاد کرده و میکند.
نفوذ غرب در دانشگاههای ما
یکی از نکات مهمی که در نشسست بسیج اساتید مطرح شد این بود که مهدی گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در قسمتی از سخنان خود گفت: غرب نمیخواهد یک ژاپن اسلامی بوجود بیاید! بنابراین غربیها باید نفوذ میکردند و کسانی را سرکار میآوردند به عنوان معاون آموزشی در دانشگاه گوش به فرمان آنها باشند.
این جمله استاد گلشنی را وقتی در کنار اخراج اساتید انقلابی و برخوردهای سیاسی با اساتیدی که در حوزه هوافضا و هستهای فعالیت دارند، میگذاریم این حدس به وجو میآید که احتمالا غرب توانسته در نفوذ خود در دانشگاه موفق باشد و چنین رفتارهایی با اساتید نخبه و انقلابی هم در همنی راستا صورت میگیرد.
منبع: فارس
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/