دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 تير 1397 - 16:00

ناسا به خورشید کاوشگر می‌فرستد

ناسا در حال آماده‌سازی برای ارسال کاوشگری به اتمسفر سوزان خورشید است.
کد خبر : 297439

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Reuters، ناسا قصد دارد کاوشگری را برای مطالعه بیشتر به اتمسفر خورشید بفرستد. این کاوشگر که مقاومت بالایی در برابر گرما دارد، می‌تواند روی تاج خورشیدی زوم کند و مناطق دور از دسترس اتمسفر درخشان آن را بررسی کند.
این کاوشگر خورشیدی که «پارکر» نام دارد یک فضاپیمای رباتیک به اندازه یک خودرو است. قرار است این فضاپیما 6 اوت از مقر کیپ کاناورال در فلوریدا پرتاب شود تا ماموریت هفت ساله خود را آغاز کند.
این کاوشگر تا حدود 6/1 میلیون کیلومتری از سطح خورشید پیش خواهد رفت. این فاصله هفت بار نزدیک‌تر از فاصله‌ کاوشگرهای قبلی است.
نیکل فاکس، دانشمند آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جان هاپکینز، در این باره می‌گوید: «فرستادن یک کاوشگر به محلی که شرایط جوی بسیار سختی دارد، بلندپروازنه است».
کاوشگر «هلیوس2» نزدیک‌ترین گذر به خورشید را داشته است. این فضاپیما در سال 1976 تا فاصله 43 کیلومتری خورشید پیش رفت، فاصله خورشید از زمین 150 میلیون کیلومتر است.
تاج خورشیدی باعث به وجود آمدن باد خورشیدی می‌شود. باد خورشیدی جریانی از ذرات باردار است که در منظومه شمسی ساطع می‌شود. بادهای خورشیدی غیرمنتظره باعث به وجود آمدن اختلالاتی در میدان مغناطیسی سیاره ما می‌شود و می‌تواند کارکرد تکنولوژی‌های ارتباطی زمین را از مختل کند. ناسا امیدوار است که یافته‌های این ماموریت به دانشمندان در پیش‌بینی تغییرات محیط فضایی زمین کمک کند.


انتهای پیام/4021



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب