حج را نمیتوان با مسائل سیاسی تعطیل کرد/ فتنه انگیزی با هدف خدشهدار کردن حج
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین سید علی قاضیعسگر در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز تهران با تبریک فرارسیدن هفته حج و دهه کرامت و میلاد با سعاد حضرت فاطمه معصومه (س) و ثامنالحجج علیبن موسیالرضا (ع) به عموم شیعیان اظهار کرد: حج به عنوان یکی از ارکان دین در اسلام مطرح است و جایگاه بسیار رفیعی دارد. به گونهای که پایداری دین با کعبه پیوند زده شده است.
وی افزود: در روایت آمده تا زمانی که کعبه برپاست دین هم برپاست و خداوند تبارک و تعالی کعبه را وسیله قوام جامعه اسلامی قرار داده است.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت با بیان اینکه کعبه اولین خانهای است که برای عبادت وضع شده و خداوند آن را وسیله قوام جامعه اسلامی قرار داده، گفت: در بیان امیر مومنان هم میخوانیم که خداوند حج را وسیله تقویت دین قرار داده است که نشان میدهد جایگاه حج بسیار رفیع است.
قاضیعسگر تصریح کرد: خداوند همه چیز را با هم در سفر حج دیده و اهدافی برای این سفر نورانی در نظر گرفته است. یکی از اهداف حج این است که مردم جذب دین بشوند و در برابر عظمت خداوند کُرنش کنند.
وی با ذکر حدیثی مبنی بر اینکه خداوند حج را پرچم اسلام قرار داد، گفت: امام صادق(ع) هدف حج را زنده نگاه داشتن اسلام و همایش بزرگ مسلمانان میدانند.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در روایات ما نسبت به تعطیلی حج مطالب زیادی نقل شده است اضافه کرد: در روایات تاکید شده که امامالمسلمین چه بخواهند چه نخواهند باید عدهای را مجبور کنند تا کعبه تنها و بی حجگذار نماند و اگر هم پول ندارند، باید از بیتالمال بدهند تا خانه خدا از حجگذار خالی نماند.
وی گفت: سال گذشته و هم اکنون عدهای با فتنهانگیزی و طرح مسائل نادرست به گونهای عمل کردند که حج را در ذهن مردم خدشهدار کنند و حج را امری ساده قلمداد کردند. با این بهانه که چرا ما برویم پولمان را در آنجا خرج کنیم. این افراد اهمیت حج را نمیدانستند.
قاضیعسگر با تاکید بر اینکه در روایات تاکید شده مراقب باشید خانه خدا تنها نماند که اگر تنها بماند، خداوند بر شما عذاب نازل میکند گفت: نمیشود به مسأله حج ساده نگاه کرد و با مسائل سیاسی آن را تعطیل کرد.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت تاکید کرد: ظرفیتهای حج آنقدر بالاست که اگر ما آن را رها کنیم دیگران از آن علیه خودمان استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه اولین ظرفیت حج ایجاد تغییر و تحول روحی در مردم است، گفت: کسانی که قصد سفر حج دارند باید اموال خود را پاک و کدورت ها را برطرف کرده و حلالیت بطلبند تا خدا به لبیک آنها پاسخی مثبت دهد. کسانی که ترک ظلم کرده و به مسیر خدا می روند، برای جامعه موهبت هستند.
قاضیعسگر با بیان اینکه در حج تمتع ۸۶ هزار نفر و زمانی که حج عمره بود ۷۵ هزار نفر دچار تحول روحی می شدند، افزود: اگر همه مسلمانان چنین تحول روحی را تجربه کنند، ما در حال حاضر این چنین گرفتار آسیب های اجتماعی نبودیم که رئیس قوه قضائیه اعلام کند ۱۶ میلیون پرونده در سال در کشوری که پیرو اهل بیت است، تشکیل می شود.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت ایجاد اخوت و روحیه برادری میان کشورهای اسلامی را از دگر ثمرات حج دانست و گفت: در موسم حج، مسلمانان ایرانی وحدت بین خود و کشورهای اسلامی را به نمایش می گذارند. ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر زائر اهل سنت داریم که هماهنگی بین زائران سنی و شیعه سبب شده ایرانی ها بهترین حجاج شناخته شوند.
قاضیعسگر ارتباط شخصیتهای دینی جهان اسلام از دیگر ثمرات حج دانست که میتواند با تبادل تجربیات، منشأ اثر مهمی در کشورهای اسلامی باشد.
سرپرست حجاج ایرانی حج تمتع یکی از مهمترین اثرات حج را پاسخ به شبهات ایجاد شده علیه مسلمانان ایرانی دانست و تصریح کرد: میلیاردها دلار صرف ایجاد شبهه علیه مسلمانان و شیعیان می شود که ما باید برای این شبهه زدایی، هزینه های بالایی صرف کنیم اما با حج این فرصت بدون هزینه برای کشورهای اسلامی ایجاد می شود که نشان دهند آنها نابودکننده تروریست هستند نه مدافع آن و همچنین سایر شبهات را نیز برطرف کنند، زیرا هنوز این تفکر که قرآن اهل سنت با قرآن اهل شیعه فرق می کند در ذهن بسیاری هست و ما می توانیم در حج تمامی این شبهات را برطرف کنیم. همچنین می توانیم با همکاری شخصیت های جهان اسلام در خصوص مشکلات جهان اسلام در موسم حج چاره اندیشی کنیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/