تاکنون فرصت شنیدن نقدهای دلسوزان انقلاب را مهیا نکردهاید/ صداوسیما یکی از عوامل تداوم بیعدالتی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران در نامهای سرگشاده به علی عسگری نسبت به رفتار صداوسیما نسبت به بیعدالتی در پوشش مشکلات و معضلات کشور گلایه کرد.
در این نامه آمده است:
«بیش از دو سال از ریاست جنابعالی بر سازمان عریض و طویل صداوسیما میگذرد، ضمن تقدیر و تشکر از رویکرد جدید جوانگرایی در انتصاب مدیران صداوسیما و ضرورت تداوم این رویکرد، که طی این مدت شاهد برکات جوانگرایی در خروجیهای صداوسیما بودهایم، اما باید عرض کنیم، در طول این دو سال وقایع مهمی بر این مُلک و مملکت گذشته است و صداوسیما با رویکردهای محافظهکارانه یا آنها را نادیده انگاشته یا در نقش مالهکشی اقدامات خسارتبار دولتمردان و مسئولین ظاهر شده یا نهایتا بعد از اتمام ماجرا وارد شده است.
سه سال از برجام نافرجام میگذرد، بارها برجام توسط آمریکا و اروپاییها نقض فاحش شده است، بیش از 50 بار بعد از انعقاد برجام تحریم شدیم، بعد از 3سال هم در رآکتور اراک بتن ریختیم و دانشمندان هستهای را اخراج کردیم و هم هنوز با گونی، دلار وارد کشور میشود، آمریکا با خروج از برجام هستهای به دنبال تحمیل برجامهای موشکی و منطقهای است، اروپاییها بدون دادن هیچگونه تضمینی برای تداوم برجام هستهای خواستار محدود شدن فعالیتهای منطقهای و موشکی ایران شدهاند، پالسهای آشکاری از طرف مقامات دولتی ایران برای مذاکرات منطقهای ارسال میشود، جناب ظریف با سفر به عمان(دلال مذاکره ایران و آمریکا) مذاکرات مشکوکی انجام میدهد، هواپیمای آمریکایی بیسر و صدا در فرودگاه جمهوری اسلامی ایران فرود میآید، بهطور عجیب و غیرقابل باوری بازرسان آژانس سرزده وارد دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت میشوند بازرسی و نمونهبرداری میکنند، اما کماکان صداوسیما در سکوت به سر میبرد.
به راستی صداوسیما که خود جزو بانیان برجام هستهای به شمار میرود، قرار است مجددا با سکوت و مالهکشی زمینهساز برجامهای موشکی و منطقهای بشود تا بلکه از صدقهسری آن به نان و نوایی از طرف دولت برسد؟
این روزها همسو با آمریکا و کشورهای اروپایی، غربگرایان در کشور نیز بیتوجه به امنیت و منافع ملی، به دنبال تصویب لوایح چهارگانه FATF هستند. گویا قرار است خاطره تلخ تصویب 20 دقیقهای برجام تکرار شود، چرا که صداوسیما نه تنها اجازه حضور منتقدین و کارشناسان را نمیدهد بلکه با معدود برنامههای کارشناسی انقلابی نیز برخورد حذفی میکند. چرا صداوسیما منتقدین پیوستن به کنوانسیون استعماری FATF را دعوت نمیکند و صرفا به برنامههای یکطرفه اکتفا میکند؟
ما معتقدیم تا زمانی که رویکرد محافظهکارانه صداوسیما اصلاح نشود مردم نه تنها تجربه برجام را درک نخواهند کرد، بلکه سند ۲۰۳۰، پیمان آب و هوایی پاریس و FATF نیز یک به یک اجرا خواهند شد و در جامعه هیچگونه مقاومتی صورت نخواهد گرفت.
از سوی دیگر به واسطه بیکفایتی دولتمردان و نمایندگان مجلس در تحقق اقتصادی مقاومتی و ضعف قوه قضائیه در برخورد با مفسدین و سودجویان شاهد اعتراضات حقطلبانه مردمی هستیم و صداوسیما که قرار بود، تریبون مردم باشد با سانسور اعتراضات عدالتطلبانه مردمی پاس گل به رسانههای ضدانقلاب میدهد.
اگر از یکی دو برنامه استثنا بگذریم، صداوسیما در میانه جنگ تمام عیار اقتصادی، به جای انعکاس و پیگیری مطالبات و مشکلات مردم، از آب و هوای خوزستان تا محرومیتهای سیستان و بلوچستان، از اعتراضات کارگری و کارخانههای ورشکسته تا کامیون داران معترض؛ مشغول سلبریتیسازی، ترویج سبک زندگی اشرافی و آنتن فروشی است!
جناب آقای عسگری؛ اکنون صداوسیما خود یکی از عوامل تداوم بیعدالتی در کشور است. صداوسیمایی که تصویری شمال تهرانی از جامعه ایرانی ارائه می دهد! برای قطع چندساعتی برق در تهران ساعتها برنامه و گزارش پخش میشود اما چهل سال پس از انقلاب صدای مردمی که نه گاز دارند نه برق و نه حتی آب!، چون در روستای دور از پایتختی در کرمان، سیستان یا خوزستان هستند هنوز شنیده نمیشود! ساعتها از بهترین زمانهای صداوسیما صرف حاشیههای زندگی فلان سلبریتی یا نیمکت نشینی بهمان فوتبالیست میشود اما یک دهم آن صرف مردم روستاها که تقریبا یک سوم جمعیت کشور را تشکیل میدهند، نمیشود.
شما با این بی عدالتی رسانه ای در ایجاد نارضایتی های مردمی دخیل هستید. شما صدای مطالبات به حق مردم را بایکوت کردید و در سوءاستفاده رسانه های ضدانقلاب هم مقصرید.
جناب آقای عسگری؛ دو سال از مدیریت جنابعالی میگذرد، اما تاکنون فرصت شنیدن مستقیم نقدهای کارشناسی دلسوزان انقلابی را مهیا نکردهاید و حتی یکبار هم در جمع دانشجویان انقلابی و عدالتخواه حاضر نشدهاید، امید است با تغییر رویه در رویکردهای محافظهکارانه صداوسیما حاضر به شنیدن صدای منتقدان خود بشوید.»
انتهای پیام/
انتهای پیام/