قانون اجازه ادامه فعالیت دکتر گلشنی به عنوان عضو هیات علمی را نمیدهد
محمود فتوحی فیروزآبادی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره ابلاغ حکم بازنشستگی مهدی گلشنی عضو هیات علمی این دانشگاه که جنجالهای زیادی در جامعه علمی کشور داشت، اظهار کرد: طبق ماده 96 آئیننامه استخدامی اعضای هیات علمی، یک استاد تمام دانشگاه میتواند حداکثر تا سن 73 سال در شرایط خاص در دانشگاه فعالیت کند، بر طبق ماده 98 و تبصرههای همین آئیننامه در شرایط خاصی که استاد پست سیاسی داشته باشد، میتواند حداکثر تا سن 76 سال به فعالیت خود در دانشگاه ادامه دهد.
وی افزود: درخصوص دکتر گلشنی، دو مرتبه موضوع را در هیات امنا مطرح کردیم، یک بار در سال 89 و یک بار دیگر در سال 95. در سال 89 با پنج سال ادامه فعالیت ایشان موافقت شد و در سال 95 نیز هیات امنا یکسال دیگر ادامه فعالیت ایشان را تمدید کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: مجدد درخواست ایشان را به کمیسیون دائمی هیات امنا بردیم و این کمیسیون به دلیل اینکه سن آقای گلشنی بالاست، با تمدید مخالفت کرد.
به گفته فتوحی؛ در حال حاضر هیچ قانونی در کشور اجازه ادامه فعالیت ایشان در این سن را نمیدهد، حداقل در دانشگاه صنعتی شریف ایشان بالاترین سن را دارد.
وی با اشاره به آئیننامه وزارت علوم گفت: برمبنای آئیننامه اخیری که در اسفندماه 96 توسط وزارت علوم، تحقیقات وفناوری به دانشگاهها ابلاغ شده و در هیات امنای دانشگاهها نیز تصویب شده است، حداکثر سنی که یک هیات علمی میتواند به فعالیت خود ادامه دهد برای یک استاد ممتاز در نظر گرفته شده که 75 سال است، آقای گلشنی بر طبق آئیننامه و قوانین استاد ممتازی دانشگاه صنعتی شریف، استاد ممتاز هم محسوب نمیشوند.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: سن بازنشستگی استادان 70 سال است در شرایطی که فرد، استاد نمونه کشوری و یا استاد ممتاز باشد طبق مصوبه اخیر هیات امنا که در خردادماه 97 تصویب شده، میتواند تا سن حداکثر 75 سال به فعالیت خود ادامه بدهد که دکتر گلشنی این سن را هم رد کرده و در آستانه 80 سالگی است. بنابراین بر طبق هیچکدام از قوانین و مقررات موجود امکان ادامه کار ایشان به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه صنعتی شریف وجود ندارد.
فتوحی در پایان گفت: البته در دانشگاه صنعتی شریف قوانین و مقرراتی وضع کردهایم که در ضمن اینکه موظفیم قوانین را رعایت کنیم، بتوان از استادان برجسته بعد از بازنشستگی استفاده کنیم. بنابراین ما قطعا از دکتر گلشنی و استادان برجستهای که بازنشسته میشوند دعوت خواهیم کرد کار و فعالیت خود را ادامه دهند؛ میتوانند درس بدهند، استاد مشاور یا راهنمای پایاننامهها باشند.
انتهای پیام/