دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 تير 1397 - 12:02
معاون دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با آنا:

دانشجویان تجربه کار در زمان دانشجویی را مایه سرافکندگی می‌دانند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف معتقد است دانشجویان تجربه کار در زمان دانشجویی یا قبل از آن را مایه سرافکندگی می‌دانند.
کد خبر : 292154

داود رشتچیان درباره مهارت افزایی و اشتغال‌پذیری دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: اطراف دانشگاه صنعتی شریف اکوسیستم کارآفرینی مناسبی ایجاد شده است به طوریکه استادان و دانشجویان از این طریق فعالیت‌های ارتباط با صنعت خود را پیش می‌برند.


وی ادامه داد: در دانشگاه شریف دوره‌های مهارت افزایی مبتنی بر شهریه برگزار می‌شود چراکه معتقدیم دانشجویان خودشان باید احساس نیاز کنند و به این دوره‌ها بیایند.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف گفت: همچنین ما مدرسه تابستانی در دانشگاه شریف راه‌اندازی کردیم که دانش‌اموزان دبیرستانی و دانشجویان کارشناسی می‌توانند در دوره‌های این مدرسه حضور یابند.


رشتچیان با اشاره به فرهنگ اشتغال‌پذیری تاکید کرد: فرهنگ دانشجویان قبل از به دانشگاه بیایند در خانواده و مدرسه شکل گرفته است و دیگر به راحتی نمی‌توان آن را تغییر داد باید در آموزش‌های پایه فرهنگ اشتغال نهادینه شود.


وی همچنین دلیل ناموفق بودن دانشجویان در اشتغال را اسنادبالدستی ذکر کرد و گفت: وقتی ما سهمیه استعدادهای درخشان را به دانشجویانی که معدل بهتری دارند می‌دهیم نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که دانشجو به فکر نمره نباشد. دانشجویان تجربه کار در زمان دانشجویی یا قبل از آن را مایه سرافکندگی می‌دانند و حتی نمی‌خواهند درباره آن حرف بزنند.


رشتچیان تاکید کرد: دانشگاه باید تاثیرگذار اجتماعی باشد و بتواند برای مسائل جامعه راه‌حل ارائه دهد نباید این نقش دانشگاه نادیده گرفته شود یا مورد غفلت قرار گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب