دنیای امروز جایی برای موسسات بیتفاوت به نیازهای مردم ندارد/ باید به دانشجویان بیاموزیم چگونه با تحولات هماهنگ شوند
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از InsideHighered، در زمانهای زندگی میکنیم که همه چیز در حال پیشرفت و بهروز رسانی است تا پیشرفت سرسامآور جهان هماهنگ شوند. اگر دانشگاهها میخواهند بر توسعههای منطقهای و اجتماعی تاثیرگذار باشند باید به دنبال ایدههای جدید و پروژههای جالب باشند. همچنین باید انتقادات را با آغوش باز بپذیرند و روشها و مدلهای خود را مطابق با نیازهای جامعه تغییر دهند.
قدمت دانشگاه به قرون وسطی میرسد. تنها دلیل این که موسسات آموزش عالی تاکنون باقی ماندهاند، توانایی آنها برای سازگازی با شرایط هر دوره زمانی و بازسازی ساختاری خود است.
جوامع قرن بیستویکمی به دانشگاههایی نیاز دارد که به جامعه نزدیکتر باشد و روابط قوی با گروههای اجتماعی مختلف داشته باشد. دنیای امروزی جایی برای موسساتی که اهمیتی به خواستههای مردم نمیدهند، ندارد.
واضح است که دانشگاهها به تنهایی قادر به از بین بردن مشکلات نابرابریهای اجتماعی، اقتصادی، منطقهای و نژادی برزیل و آمریکای لاتین نیست. اما این موسسات میتوانند نقش مهمی در پیدا کردن راهحلی برای حل این مشکلات پیدا کنند. در واقع دانشگاه باید چنین کاری انجام دهد تا به عنوان عاملی تغییر دهنده در سیستمهای اجتماعی و اقتصادی شناخته شود.
با در نظر گرفتن چنین نیازهایی، حدود 600 مدیر آموزش عالی از سراسر جهان، حدود 100 نفر از برزیل، در اسپانیا دور هم جمع شدهاند تا ایدهها و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و دریابند دانشگاهها چگونه باید تغییر کنند تا مناسب جریان خواستههای پویا و خلاق جامعه امروزی باشند.
این جلسات بر سه موضوع اصلی تمرکز دارد: آموزش و یادگیری در دنیای دیجیتال، تحقیق در دانشگاه و مشارکت در توسعه اجتماعی و منطقهای.
سومین موضوع به چالشهای آموزش دانشآموزان در بازار کار در حال تغییر میپردازد. دانشگاهها چگونه میتوانند این کار را انجام دهند، در حالی که شغلهای آینده هنوز ایجاد نشدهاند؟ پاسخ به این سوال تا حدودی مشخص است: آموزش اخلاقی به دانشآموزان. باید به دانشجویان آموزش داده شود که همواره خود را با روند تغییرات سریع جهانی مطابقت دهند.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/