دانشگاهی برای بازیافت صحیح زبالهها
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Stuff، پس از ممنوعیت واردات مواد زائد توسط چین، دانشگاه صنعتی اوکلند دانشجویان و کارکنان خود را تشویق میکند تا انواع خاصی زبالههای پلاستیکی را داخل سطلهای بازیافت نیندازند.
این دانشگاه از دانشجویان و کارکنش خواسته است این زبالهها را، پلاستیکهای درجه سه تا هفت، داخل سطل زباله بیندازند.
اوایل هفته جاری دانشگاه صنعتی اوکلند پوسترها و بنرهایی را در این باره در کمپ دانشگاه و سطلهای بازیافتی نصب کرد. در این پوسترها به افراد گفته میشود که ظرف ماست، محفظه پلاستیکی غذاهای آماده و لیوانهای قهوه قابل بازیافت نیستند.
در ابتدای سال جاری، کشور چین اعلام کرد که واردات 24 نوع زباله و مواد بازیافتی از کشورهای خارجی را متوقف کرده است. این کشور بزرگترین خریدار زباله و مواد بازیافتی از نیوزلند بود.
تامینکنندگان مواد بازیافتی به دانشگاه اوکلند اطلاع دادهاند که پلاستیکهای درجه سه تا هفت باید از زبالههای بازیافتی جدا شوند. اگر پلاستیک اشتباهی در زبالههای این دانشگاه پیدا شود، مجبور به پرداخت جریمه شش هزار دلاری خواهند بود.
پلاستیکهای درجه سه تا هفت شامل محفظههای پلاستیکی غذاهای آماده، کارتن شیر یا آبمیوه، قاشق و چنگالهای پلاستیکی و سلفون میشود.
با این حال هنوز میتوان پلاستیکهای درجه یک و دو، مانند بطریهای آب و محفظههای شیشهای غذا، را در سطلهای بازیافتی انداخت.
این تغییرات سریعا در حال انجام هستند؛ دانشگاه اوکلند برای انتشار چنین پیامهایی از شبکههای اجتماعی، تصاویر و داستان استفاده کرده است.
هدف بلند مدت دانشگاه اوکلند این است که تولید زبالههای غیربازیافتی در سراسر کمپ دانشگاه را به صفر برساند. این دانشگاه در حال بررسی ظروف بیرونبری است که در دپارتمانهای مختلف استفاده میشود تا جنس پلاستیک مورد استفاده در آنها را بهبود ببخشد.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/