میراث آشوریان در موزه بریتانیا به نمایش درمیآید
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، این نمایشگاه به زندگی و میراث شاه «آشوربانیپال»، آخرین فرمانروای مقتدر پادشاهی آشوری، میپردازد. آشوربانیپال طی سلطنتش در قرن هفتم قبل از میلاد مسیح در عراق قدرتمندترین فرد کره زمین بود.
بیش از 200 اثر باستانی در موزه بریتانیا در لندن به نمایش درخواهد آمد که شامل مجسمههای حکاکی شده از جنس عاج، مبلمان برنزی، حکاکیهای چوبی پیچیده و نقاشیهای دیواری لوکس میشود.
قلمروی وسیع آشوربانیپال از مصر شروع میشد و تا ترکیه امروزی کشیده میشد. پایتخت این پادشاهی در نینوا در موصل واقع در عراق امروزی قرار داشت.
متخصصان امیدوارند این نمایشگاه بتواند اهمیت نواحی مانند نینوا را نشان بدهد؛ اکثر آثار باستانی این منطقه در سال 2014 توسط ستیزه جویان دولت اسلامی تخریب شد.
شاه آشوربانیپال از سال 668 تا 631 قبل از میلاد مسیح پادشاه آشور بود؛ آشوریان در این دوره بزرگترین و قدرتمندترین امپراتوری در جهان بودند.
آشوربانیپال خود را پادشاه جهان نامید و یکی از بزرگترین کتابخانه را طی سلطنتش ساخت و کتابهای زیادی را جمعآوری کرد. آشوربانیپال توانایی خواندن و نوشتن داشت که مهارتی خاص در میان شاهان آن زمان محسوب میشد.
دلیل شهرت آشوربانیپال، مبارزات بیرحمانه در برابر متجاوزان به قلمرویش بود.
نمایشگاه جدید «من آشوربانیپال هستم: پادشاه جهان، پادشاه آشوری» نام دارد و بیش از 200 اثر باستانی از قرن هفتم قبل از میلاد مسیح را به نمایش میگذارد. این آثار باستانی از سایتهای غارتشده توسط ستیزهجویان دولت اسلامی جمعآوری شده است.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/