آزمون آموزش تسهیلگری اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت برگزار میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرحهای توانمندسازی اقتصادی اجتماع محور خود از جمله «طرح آسمان»، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کمتر توسعهیافته کشور را به شکل جدی در دستور کار دارد. در طرح آسمان با هدف نهایی ایجاد اشتغال، گروههای 15 تا 20 نفره با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق هدف تشکیل میشود.
در مبحث توانمندسازی اجتماعی، افراد متقاضی شغل از طریق آموزش، خودباوری و اعتماد به نفس، آمادگی پذیرش شغل را کسب میکنند که این مهم بر عهده تسهیلگران بنیاد برکت خواهد بود. عمده تسهیلگران حال حاضر در کشور بیشتر بر مسایل اجتماعی تمرکز دارند و کمتر مباحث اقتصادی با رویکرد اشتغالزایی را مورد توجه قرار میدهند. از این رو، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصمیم به برگزاری دوره آموزش تسهیلگری گرفته است تا افراد علاقهمند به فعالیت در این حوزه را با مفاهیم و مبانی کلی اقتصادی، مالی و جامعهشناسی آشنا و توانایی همکاری در فرآیند ایجاد و تثبیت مشاغل خرد را در مناطق هدف کسب کنند.
به گزارش معاونت توسعه کارآفرینی اجتماع محور بنیاد برکت، آزمون ورودی دوره آموزش تسهیلگری با حضور صدها داوطلب روز جمعه اول تیر ماه از ساعت 10 تا 12 بهطور همزمان در 11 شهر در 7 استان کشور، با همکاری دستگاههای اجرایی برگزار میشود. آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام استانهایی هستند که این آزمون در آنها برگزار خواهد شد.
از بین داوطلبان این آزمون، 140 داوطلب پذیرفتهشده نهایی پس از انجام مصاحبه به تهران اعزام میشوند و از سوی بنیاد برکت بهطور رایگان در دورههای آموزشی تخصصی شرکت خواهند کرد. پذیرفتهشدگان در مجموع یک دوره آموزشی یک ماهه را پشت سر گذاشته و سپس در صورت موفقیت در ارزیابی تخصصی، برای اجرای طرح آسمان در مناطق هدف استانهای مختلف با بنیاد برکت همکاری خواهند داشت.
وظیفه اصلی این تسهیلگران آمادهسازی افراد جویای شغل برای کسب دانش و مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار است. پس از بهرهمندی از این مهارتها و توانمندی اجتماعی، تسهیلات لازم از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اختیار متقاضیان کار قرار میگیرد تا به لحاظ اقتصادی نیز شرایط کافی را برای فعالیت و اشتغال پیدا کنند.
این تسهیلگران که رابطه استخدامی با بنیاد برکت نخواهند داشت، به عنوان افراد توانمند محلی و آشنا با جنبههای مختلف فرهنگی و اجتماعی مناطق هدف، میتوانند با رویکرد علمی و روز به فرآیند اشتغال، نقش مهمی در پایداری مشاغل ایجادشده داشته باشند.
انتهای پیام/