فراخوان چالش نوآوری نانو در ساخت جوهر رسانا و نیمهرسانا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری مرکز الکترونیک چاپی و شرکت رویال توسعهی پایدار به دنبال توسعه زیر ساختهای فناوری الکترونیک چاپی و با اتکا به دانش و فناوری پژوهشگران و شرکتهای خلاق و نوآوری ایرانی اقدام به برگزاری چالش «ساخت جوهر رسانا یا نیمهرسانای مناسب برای چاپگرهای جوهرافشان به منظور استفاده در کاربردهای الکترونیک چاپی» کرده است. در این چالش که مهلت ثبتنام آن تا 15 تیرماه است، دو جایزه 100 میلیون ریالی برای برندگان نهایی بخش جوهرهای رسانا و نیمهرسانا به همراه تسهیلات تجاری سازی تا سقف 1500 میلیون ریال در نظر گرفته شدهاست.
الکترونیک چاپی یکی از فناوریهای نوظهور است که در زمینههای مختلف از بهداشت و سلامت تا تبلیغات، خودروسازی، حمل و نقل، انرژی و الکترونیک کاربردهای فزایندهای دارد. روش متعارف، ارزان و سریع ایجاد مدارهای الکترونیکی چاپی، استفاده از چاپ جوهرافشان است و برای این منظور به طور معمول از جوهرهای رسانا و نیمهرسانا استفاده میشود. اما ساخت جوهری با ابعاد ذرات بهینه، پایدار توام با عدم تجمع ذرات که علاوه بر تامین هدایت و استحکام مناسب، قابلیت بهکارگیری در چاپگرهای جوهرافشان را دارا باشد و باعث صدمه به هد چاپگر نشود، یک چالش جدی است.
بنابر اعلام دبیرخانه چالشهای نوآوری و فناوری نانو، مهلت ثبتنام در این چالش تا 15 تیرماه سال جاری بوده است و کلیهی علاقهمندان میتوانند به طور رایگان در آن شرکت کنند. طرحهای برگزیده در مرحله اول این چالش میتوانند از تسهیلات حمایتی تا سقف 100 میلیون ریال در جریان مرحله دوم چالش، شامل کمک هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی برای ساخت نمونه آزمایشگاهی بهرهمند شوند.
در پایان مرحله دوم به برنده نهایی در هر یک از دو بخش (جوهرهای رسانا و جوهرهای نیمهرسانا) مبلغ 100 میلیون ریال جایزه نقدی اعطا خواهد شد. علاوه بر آن برندگان نهایی چالش با حمایت ستاد ویژهی توسعه فناوری نانو فرصت همکاری مشترک با شرکت رویال توسعه پایدار و نیز امکان دریافت تسهیلات تجاری سازی تا سقف 1500 میلیون ریال از مرکز توسعه الکترونیک چاپی را خواهند داشت. همچنین نفرات دوم تا چهارم چالش در هر یک از بخشهای جوهر رسانا و نیمه رسانا امکان دریافت تسهیلات تجاری سازی تا سقف 1000 میلیون ریال بهازای تعریف ماموریتهای صنعتی از طرف مرکز توسعه الکترونیک چاپی را خواهند داشت.
انتهای پیام/