دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 دی 1393 - 16:18
هماهنگ کننده سازمان راپمی در گفت‌وگو با آنا:

صنایع فولاد و پتروشیمی مناسب کشور نیست/ آبزیان خلیج فارس تحت استرس هستند

هماهنگ کننده سازمان منطقه‌ای راپمی با تاکید بر ضرورت حذف صنایع فولاد و پتروشیمی در کنار آب‌های کشور گفت: امروزه در بسیاری از نقاط جهان دیگر کسی به دنبال به دست آوردن فولاد و محصولاتی که آب فراوانی مصرف می‌کنند، نیست.
کد خبر : 287

حسن محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه برخی از صنایع اصولا نباید در کشور ما مورد استفاده قرار گیرند، افزود: صنایعی مانند فولاد که پر مصرف هستند برای کشور ما که در شرایط بحرانی از لحاظ کمبود آب قرار دارد، نباید مورد استفاده قرار گیرد.


وی افزود: امروزه در بسیاری از نقاط جهان دیگر کسی به دنبال به دست آوردن فولاد و محصولات این‌چنینی که آب فراوانی مصرف می‌کند، نیست و به فکر آلایندگی شدیدی هستند که این صنایع ایجاد می‌کنند.


هماهنگ کننده سازمان منطقه‌ای حفاظت از محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان (راپمی) تاکید کرد: حتی اگر بالاترین استانداردها را نیز برای صنایع فولاد و پتروشیمی در نظر بگیریم بازهم حجم آلودگی که این صنایع وارد آب می‌کنند بسیار زیاد است و درجه حرارت آب را بالا برده و آبزیان را با فاضلاب سمی تهدید می‌کند.


وی گفت: آبزیان خلیج فارس در حال حاضر تحت استرس هستند و برخی بی توجه به این موضوع فقط به فکر اضافه کردن نیروگاه و کارخانه فولاد و آب شیرین‌کن‌ها هستند. بر همین اساس به هیچ وجه استقرار صنایع فولاد را توصیه نمی‌کنیم مگر برای کشورهایی که آب فروانی داشته باشند.


محمدی همچنین یادآور شد: کنوانسیون راپمی محل استقرار صنایع را مهم‌تر از خود صنعت می‌داند و توصیه می‌کنیم صنایع فولاد و غیره در کنار آب‌هایی احداث شوند که جریان آب شدید بوده و ماندگار نیست.


هماهنگ کننده سازمان منطقه‌ای حفاظت از محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان (راپمی) تصریح کرد: اثرات ماندگاری آب بسیار خطرناک بوده و هرچند تصمیم با دولت‌هاست اما ضوابطی که راپمی می‌گذارد روزبه روز سخت‌گیرانه‌تر می‌شود و بالاتر از ضوابط دولت‌ها محسوب می‌شود و به دنبال ایجاد ضوابط منطقه‌ای هستیم.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب