ولایت فقیه مهمترین اصل در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی عباسپور در آئین جشن دهه فجر انقلاب اسلامی در واحد علوم و تحقیقات، افزود: امیدوارم همواره بتوانیم با یاری خداوند متعال، جشن انقلاب را تا زمان ظهور صاحب اصلی آن، امام زمان (عج) برپا کرده و توانایی حفظ و پاسداشت آنرا داشته باشیم.
رئیس واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری پاسداشت و حفظ انقلاب اسلامی را بسیار دشوارتر از به ثمر رساندن آن دانستهاند، افزود: با نگاهی به عمر ۳۶ ساله انقلاب اسلامی ایران که همواره در معرض دسیسهها، توطئهها و تحریمهای مختلف دشمنان انقلاب و اسلام بوده است، به این گفتار ارزشمند پی خواهیم برد.
عباسپور ادامه داد: در حال حاضر که ۳۶ سال از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گذشته است جامعه دانشگاهی وظیفه پیشرفت علمی آن را برعهده دارد.
وی تصریح کرد: برای مقابله و ایستادگی در برابر هجمهها و توطئههای دشمنان همچون گذشته نیاز به پیشرفت هرچه بیشتر ایران اسلامی است و این امر وظیفه دانشگاهیان در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم با خیر مقدم به دانشجویان و استادان، با بیان اینکه دهه فجر یادآور فعلی عاطفی، عاقلانه، انقلابی و امیدوارانه ملت غیور ایران است، گفت: مثال روشن این روحیه، حضور جوانان در ایام پرتب و تاب پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی است.
دکتر کرم اله دانشفرد با توجه به اینکه انقلاب اسلامی ایران در کتابهای متعددی با دیگر انقلابهای دنیا مقایسه شده است، ادامه داد: رنگ جوانی، وحدت و صمیمیت وجه تمایز انقلاب ما با دیگر انقلابهای جهان است.
دانشفرد افزود: در دنیا احزاب باهم هم افزایی میکنند و پس از انقلاب به حالت قبل باز میگردند اما روند فزاینده انقلاب اسلامی ایران، تا امروز ادامه یافته و سمبل و تظاهر آن وحدت ملی جمهوری اسلامی ایران است.
معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات با توجه به شعار من انقلابیم، تصریح کرد: ملت غیور ایران اسلامی همچون روزهای نخست انقلاب، پایبندی محکمی به آرمانهای انقلاب دارند و جوانان امروز سختتر از نسلهای قبل برای پاسداری کشور تلاش میکنند.
رضا رویگری، بازیگر و خواننده انقلابی در این نشست با توجه به روند تولید سرود «الله الله» گفت: این کار، با همکاری سه دانشجو به عنوان گروه کر اجرا و ضبط شد.
رویگری با توجه به اینکه این سرود برای نخستین بار از گلدستههای دانشگاه تهران پخش شد، اظهار کرد: این سرود در شرایطی که در دانشگاه تهران چادرهایی با عناوین خلق ترک، لر و غیره برپا بود، موجب ایجاد وحدت بیشتر در میان مردم و دانشگاهیان شد.
وی افزود: سرود «الله الله» در ایامی که مردم ایران برای یک هدف والا مقابل گلوله قرار میگرفتند و کشته میشدند، از بلندگوهای مدارس، دانشگاهها و دیگر مراکز شنیده میشد.
انتهای پیام/