دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1397 - 17:00

سفر به سیارات دور با واقعیت مجازی ناسا

ناسا با واقعیت مجازی شما را به اکتشاف در سیارات بسیار دور می‌برد.
کد خبر : 283086

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ScienceAlert، تا به حال رویای سفر به سیارات دور دست کهکشان را داشته‌اید؟ حالا ناسا می‌تواند رویای شما را با استفاده از شبیه‌ساز سیاره مجازی به حقیقت برساند.


این سفر مجازی به سیارات فرازمینی شما را به سیستم ستاره‌ای کاملا متفاوتی می‌برد تا به کاوش جهان‌های دوردست بپردازید.


شما می‌تواند به سیاره «Trappist-1e» سفر کنید و از دیدن آسمان قرمز خونی آن لذت ببرید؛ این سیاره یک هسته بسیار بزرگ آهنی دارد.


سیستم ستاره تراپیست که هفت سیاره دارد، تنها 40 سال نوری از ما فاصله دارد. سال گذشته، این سیستم سیاره‌ای به دلیل وجود جهان‌های شبیه به زمین و آب سروصدای زیادی به پا کرد.


حتی می‌توانید بر فراز سیاره «Kepler-16b» پرواز کنید؛ این سیاره در سیستم ستاره‌ای « تاتویین مانند» قرار دارد که 200 سال نوری از ما فاصله دارد. Kepler-16b بزرگ‌ترین سیاره‌ای است که به دور دو ستاره می‌چرخد. این سیاره واقعا بزرگ است، جرم و شعاع آن تقریبا مانند مشتری است.


همچنین می‌توانید از مناظر جدید «Kepler-186f» لذت ببرید؛ باوجود این که نام Kepler-186f و Kepler-16b مشابه است اما این دو سیاره در یک سیستم ستاره‌‌ای قرار ندارند.


به گفته ناسا، Kepler-186f اولین سیاره شناخته‌شده هم‌اندازه زمین است که به دور ستاره دوری در ناحیه قابل سکونتی می‌چرخد؛ ناحیه قابل سکونت به فاصله‌ای از ستاره گفته می‌شود که آب مایع روی سطح سیاره جمع می‌شود.


Kepler-186f به دور ستاره‌ای سردتر و قرمزتر از خورشید ما می‌چرخد که در فاصله 500 سال نوری از ما قرار دارد. با وجود ابزار کاوشی بشر، هنوز مطمئن نیستیم که این سیاره اتمسفر دارد یا خیر. وجود اتمسفر در سیاره یکی از ویژگی‌های مهم هر سیاره است.


انسان هیچ‌کدام از این سیستم‌ها را کاوش نکرده است و هیچ تصویری از این سیارات ندارد. همچنین مقدار اطلاعات ما از نزدیک‌ترین سیارات فرازمینی نیز ناچیز است.


جونتی هارنر و برت ادیسون، ستاره‌شناس، توضیح می‌دهند: «بسیاری از این سیارات فرازمینی به استفاده از دو روش کلیدی کشف شده‌اند؛ محققان به رصد ستاره‌ها می‌نشستند تا چشمک بزنند یا تکان بخورند».


به همین دلیل هم برخلاف مشتری، مریخ و پلوتون اطلاعات جزئی و تصاویری از این سیارات و سیستم‌های ستاره‌ای در دست نداریم.


مترجم: هانا حیدری


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب