دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1397 - 12:27
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست شهرداری تهران:

مرکز پایش آنلاین شهر تهران باید راه‌اندازی شود

رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بر تقویت ساختار برنامه و بودجه محیط زیست جهت ارتقاء ماموریت‌های مربوط به زیست پذیری شهر تاکید کرد.
کد خبر : 282968

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار، صدرالدین علیپور رئیس این مرکز در نشست مشترکی که با اعضای کمیسیون خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر تهران در مرکز مدیریت برگزار شد، ضمن قدردانی از حمایت اعضای کمیسیون از اولویت قرار دادن موضوعات محیط زیستی در تصمیم گیری‌ها و برنامه ریزی‌های شورای شهر گفت: باید جهت اجرایی شدن اقدامات و اثرگذاری بیشتر ساختار و تشکیلات محیط زیست در مناطق تقویت شود.


وی در ادامه با اشاره به اینکه تاثیرگذاری اقدامات زمانی که کمی و قابل اندازه گیری می‌شود ملموس‌تر است و در این راه باید از انجام اقدامات پراکنده و موازی کاری­‌ها پرهیز کرد، گفت: اگر محیط زیست در فعالیت­‌های اجرایی شهرداری تهران جزء موضوعات اصلی قرار گیرد بدون تردید مردم می‌توانند خروجی مطلوبی از اقدامات مشاهده کنند.


علی پور در ادامه افزود: برای انجام اقدامات و پروژه­‌های محیط زیستی اثر بخش در سطح شهر لازم است اعتبارات و بودجه مرکز محیط زیست تقویت شود.


وی در ادامه با تاکید بر نظارت و پیگیری اجرای قانون تأمین 20 درصد (مصوبه دولت) از برق ساختمان‌های شهرداری تهران با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر جهت منطبق بودن موضوع با واقعیت طبق نظر شوراء به لحاظ اجرایی توسط این مرکز، گفت: از اصلی‌ترین برنامه این مرکز ایجاد مرکز پایش آنلاین شهر تهران است که به وسیله آن بسیاری از موضوعات سریعتر قابل پیگیری و بررسی خواهد بود و نقش تاثیرگذاری در هدایت تصمیم گیری و برنامه ریزی­های مدیران و مسئولان شهری خواهد داشت.


رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار در ادامه گفت: لزوم استفاده از آخرین فن آوری نوین محیط زیستی توسط این مرکز جهت پیشبرد امور در دستور کار قرار گرفته و پیشنهاد می گردد با همکاری معاونت علم و فن آوری ریاست جمهوری طرح‌­ها و پروژه‌های نوین محیط زیستی به صورت پایلوت در سطح شهر تهران اجرا شود.


آرش میلانی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه نشست ضمن حمایت از برنامه‌های این مرکز از لزوم یکپارچگی طرح­‌ها و برنامه‌­هایی که به موازات در معاونت‌­ها و سازمان­‌های شهرداری تهران با موضوعات محیط زیستی انجام می‌شود، اظهار کرد: باید مجموعه سیاست­‌های محیط زیست شهری از طرف مرکز مدیریت محیط زیست به صورت یکپارچه اجرا شود.


میلانی در ادامه با تاکید بر اینکه در طرح جامع آب خام، احیاء رود دره‌های تهران، طرح جمع آوری آب‌های سطحی این مرکز مداخله موثری در پروژه‌ها‌ی مذکور جهت هدایت موضوع و اثر بخشی بیشتر آنها داشته باشد، گفت: در موضوع پسماند و تفکیک از مبداء جهت اثرگذاری بیشتر، مرکز محیط زیست باید ورود پیدا کند.


وی در ادامه افزود: توجه به تبعات اجتماعی و محیط زیستی پروژه‌­های عمرانی در سطح شهر با ورود مرکز مدیریت محیط زیست به عنوان مرجع بازرسی موضوعات محیط زیستی در سطح شهر می‌توان از بروز آلودگی‌ها و موازی­‌کاری‌­ها جلوگیری کرد.


عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: بالا بودن زیست ­پذیری شهر، یکی از ماموریت‌های اصلی شورای اسلامی و شهرداری تهران است که مرکز محیط زیست با تقویت ساختار برنامه­‌‌‌ای و بودجه‌­ای می‌تواند نقش اصلی در این ماموریت داشته باشد.


در ادامه ناهید خدا کرمی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر بحران کاهش آب، لزوم توجه به بحث بازچرخانی و استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز با استفاده از تکنولوژی روز دنیا را یاد آور شد و گفت: در این خصوص مرکز مدیریت محیط زیست جهت پیشبرد برنامه‌های خود می‌تواند از دستاوردهای معاونت علم وفن آوری ریاست جمهوری استفاده کند.


عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: بدون شک انجام دو الی سه اقدام اثرگذار و نتیجه بخش جهت بهبود کیفیت زندگی شهروندان بهتر از اقدامات پراکنده با اثر بخشی کمتر است.


لازم به ذکر است در پایان نشست اعضای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری از ساختمان مرکز بازدید به عمل آوردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب