هزینه 1.5 میلیاردی دانشگاه تهران برای اداره خوابگاههای خودگردان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه تهران، دکتر حسن بهنژاد، گفت: به رغم اینکه دانشگاه در حال ساخت یک مجموعه خوابگاهی جدید است، ولی همچنان با کمبود فضای خوابگاهی مواجه است. خوشبختانه تاکنون کمکهای خوبی برای تجهیز خوابگاهها، کتابخانهها و مراکز عمومی دانشجویی از سوی خیرین دریافت شده و بسیاری از خیرین تمایل دارند برای بهبود امکانات دانشجویی اقدام کنند.
وی با اشاره به مجموعه خوابگاهی در حال ساخت در کوی دانشگاه اعلام کرد: درخواست ما از خیرین این است که برای تکمیل و راهاندازی آن به ما کمک کنند و اگر بتوانیم از یکی از خیرین کمک بگیریم ساختمان به نام ایشان نامگذاری خواهد شد و در غیر این صورت مجبور خواهیم شد از منابع بانکی برای اتمام خوابگاه استفاده کنیم.
مشاور رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه برای گروههای مختلف دانشجویان بینالملل، زبانآموز دهخدا، پسادکتری، دانشجویان میهمان پژوهشی و تقریباً برای دانشجویان دکتری شبانه ظرفیت لازم فراهم شده و وضعیت خوابگاههای دانشجویی بهبود یافته است، افزود: ظرفیت دانشجویی از حداکثر ۱۲ نفر در یک اتاق به ۸ نفر رسیده و برنامه ما در دو سال آینده این است که ظرفیت حضور دانشجویان را در یک اتاق به ۶ نفر برسانیم.
وی با اشاره به شرایط بد خوابگاهی دوره کارشناسی در گذشته اعلام کرد: در برنامههای خود ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در بخشهای عمرانی دانشگاه و در جهت بهبود شرایط دانشجویان هزینه کردیم و برنامه امسال ما این است که ۸۰۰ تا یک میلیارد برای تجهیزات هزینه کنیم و در تابستان برنامههای تجهیز و نوسازی خوابگاه را پیگیری میکنیم.
بهنژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر با هزینهای بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان واحدهای خوابگاهی خودگردان را به اجاره و تصرف دانشجویان درآوردیم، تصریح کرد: هنوز نیاز به ظرفیت خوابگاهی داریم تا این بار بودجه زیادی را که مجبوریم هر ساله برای اجاره خوابگاه خصوصاً در بخش کارشناسی هزینه کنیم از دوش دانشگاه برداریم.
معاون دانشگاه تهران گفت: همانطور که موفق شدیم درجه خوابگاههای ۵ و ۴ را به درجات بهتری برسانیم، امسال هم قرار است وضعیت خوابگاههای درجه ۳ را بهبود ببخشیم.
بهنژاد اعلام کرد: در حوزههای فرهنگی تفاهمنامههایی با مراکز فرهنگی در شرف انعقاد است که بسیاری از اردوهای دانشجویی اجرایی و از امکانات سایر نهادها به خوبی استفاده شود تا با حداقل هزینه بتوان شرایط اردویی خوبی برای دانشجویان فراهم کرد.
ایجاد اورژانس در پردیس شمالی برنامه دیگر این معاونت برای بهبود شرایط خوابگاهی است. بنا بر اعلام معاون دانشجویی دانشگاه تهران، ساختمانی برای این منظور آماده شده که در هفته خوابگاهها راهاندازی میشود تا در حداقل زمان و با سرعت و کیفیت خدمات پزشکی به دانشجویان خوابگاه خدمات ارائه کنند.
انتهای پیام/